konto premium

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MOONY™, 6 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

może patrzysz na tnące ostrza (jeśli masz) na stronce ... Ja mam normalnie dopisane premium [wcześniej też mi nie dopisywało]:p(ehh 2 mieśiące temu jak zakładałem konto kupowałem na pół roku a mam już premke na rok...) Jednak jak spojrzę na stronkę a nie na mapę morza to nic się nie zmieniło (w dacie) ponieważ mam tnące ostrza i pokazuje tam ich ważność ... Warto by też zmienić to i oprócz zapisu
    Premium: <data> (na stronie głównej) dodać Tnące ostrza: <data> Gdy je posiadamy a nie tak jak teraz iż w rubrykę "Premium: " wpisywana jest data tnących ostrzy (jeśli je mamy) gdyż może to być mylące :p Albo zmienić opis rubryki na "Tnące ostrza: "

2. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

w PT poinformowali mnie, że premium dopiero będzie dopisywane, znaczy skrypt nie został jeszcze uruchomiony.

3. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

A to może naprawili tylko skrzynki :p
    A ja nie zauważyłem bo zbieram dużo skrzynek
    Ehh czyli wpadnie jeszcze więcej premki :)

4. ..Nibiru2010..

..Nibiru2010.. Nadzorca forum

Premki ze skrzynek dopisane skryptem

5. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

wczoraj byłem gotów już otrzymać, była by zniżka na rozświetlaka

6. ..Nibiru2010..

..Nibiru2010.. Nadzorca forum

trudno ale tak tu jest

7. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Brak zainteresowania tematem - zamykam