Konto.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika GoHa^^., 11 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GoHa^^.

GoHa^^. Forumowy żółtodziób

Joł.

To moje konto, zaniedbałam je, ale teraz chcę jakoś je podciągnąć. Nie od razu całość,ale z czasem dokupywać . To są moje 'parametry'. Ogólnie chodzi mi o większą salwę, bo przy tej to szkoda się reperować ;) Doradźcie mi, co dokupić, co zmienić etc.

http://zapodaj.net/c922d1d80a8b9.jpg.html

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Na moje oko to radze podciagnac teraz sekstant i prochownice do 5/5 potem rampe 6/6, kolejny kasztel to poklad dzialowy 5/5, oczywiscie czekaj na dni kaszteli (25% rabatu na kasztele) które pewnie pojawia się po nowym roku ^^

3. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Nie wyliczałem dokładnie , ale na moje oko to rampę się bardziej opłaca na początek , później inwestować w procenty. Też by pasowało trochę zrobić talenty , celność i zasięg. Trudno tak opisać , wszystko po kolei - siedź na szturmówce i zarabiaj perełki , wszystko samo się wzmocni :)

4. MacTavish

MacTavish Młodszy ekspert

dołóż 1 talent w bota.. możesz zdjąć salwe w gracza i włożyć w bota + celność a reszte w zasięg

5. Treu1

Treu1 Zaawansowany

piesc bez zasiegu ;)
    nie masz dojscia do slonecznej , stawiam na predkosc i blyskotki bo inaczej to inwestycje w dziale platnosci ;)

6. Ojj Goha zniknęła znów. :D

7. MOD_Surprise

MOD_Surprise Guest

Brak aktwnosci w temacie wiec zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.