Konto

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Browarek333, 18 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Browarek333

Browarek333 Forumowy żółtodziób

Skradziono mi konto a mianowicie ktos wszedl mi na konto na seafight.(mialem takie same haslo na mailu) i wszedl na maila zmienil mi haslo na maila i zmienil haslo w grze co mam zrobic? Inwestowalem w konto mam potwierdzenia przelewow. Udalo odzyskac mi sie haslo na gmaila ale zmienil zlodziej na swojego maila konto. Szukam osoby ktora mi pomoze..:(

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

policja ci pomoze

3. Browarek333

Jestem zagranica. Chodzi mi o to czy jest osoba ktora miala taka sytuacje i skontaktowac sie z seafight mam potwierdzenie przelewow z tego tygodnia na kwote ponad 200 zlotych. Konto jest moje i chce je odzyskac. Chcialbym zeby jakis mod sie odezwal i doradzil jak mam to opisac.

4. Napisz do pomocy technicznej, dokładnie opisz zaistniała sytuację, podaj maila na którego było założone konto oraz zalacz potwierdzenia. Jeśli weryfikacja przebiegnie pozytywnie zostanie Ci zmieniony mail.

5. Browarek333

Mam wszystko adres id i konwersacje z suportem. Dziekuje modzie za podpowiedz:)

6. Masz jeszcze jakieś pytanie w tym temacie?

7. Napoleon[OLN]

Napoleon[OLN] Forumowy żółtodziób

Witaj mam pytanie kiedy to sie stało i czy kupowałeś to konto ?

8. Browarek333

Stalo sie to 18 lutego z rana kiedy bylem w pracy. Konto kupilem 2 stycznia. Dodam ze zrobilem przelew 16 i 17 za ponad 200 zl... A i osoba ktora mi je ukradla czekala na mnie od rana na tsie. Ja wszedlem na ts o 19. Napisal do mnie ze ma moje konto i ze odda mi jak sformatuje kompa albo zaplace mu. Pisal po angielsku zmienia ip.

Ostatnie edytowanie: 21 lutego 2016
  9. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

6.2. Sprzedaż konta/przekazanie konta/zamiana kont
    Użytkownik nie jest upoważniony do wykorzystywania swojego konta w celach komercyjnych, dokonywania jego sprzedaży lub przekazywania osobom trzecim w innych celach. Zabronione jest również przejmowanie kont w grze, które należą do osób trzecich (niezależnie od tego, czy nastąpiło to poprzez zakup, użyczenie lub podarowanie).

Bigpoint nie odpowiada za szkody powstałe wskutek korzystania z jednego konta poprzez inną osobę/inne osoby. Każdy gracz jest odpowiedzialny za swoje konto i w razie przekazania innym osobom swoich danych dostępu musi on liczyć się z konsekwencjami wynikłymi z takiego działania.

Support Ci już nie pomoże ...

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  10. Browarek333

Ale konto kupilem i gralem mialem tylko ja dostep. Ktos mi sie wlamal na gmaila i ukradl rozumiesz??

11. Regulamin mówi jasno:
    "Bigpoint nie odpowiada za szkody powstałe wskutek korzystania z jednego konta poprzez inną osobę/inne osoby. Każdy gracz jest odpowiedzialny za swoje konto i w razie przekazania innym osobom swoich danych dostępu musi on liczyć się z konsekwencjami wynikłymi z takiego działania."

Tak więc niestety ale zarówno właściciel konta, kupujący czy osoby grające na tym koncie muszą się liczyć z nieporozumieniami oraz konsekwencjami takiego przekazywania/udostępniania konta i Bigpoint za to nie odpowiada. Udostępniasz konto, sprzedajesz czy kupujesz to robisz to na swoja odpowiedzialność.

SMOD_*Angua* lubi to.
  12. ★™General_Ratmus™★

★™General_Ratmus™★ Młodszy ekspert

Bys grał od samego początku na tym koncie to byś nie miał problemów. W sumie miałbyś bo znajomy bez policji nie jest w stanie odzyskać konto ( suport mu napisał iż by odzyskać konto musi mieć potwierdzenie z policji by oni cokolwiek zaczęli robić w tej sprawie)

13. Napoleon[OLN]

Czekał na Ciebie na ts osoba która ukradła Ci konto tak mam to rozumieć ?

14. Browarek333

Tak czekal n mnie i kazal mi sformatowac kompa. Osoba uzyla na mnie program szpiegowski keyloger i widziala wszystko co wpisuje. Bo zeskanowalem i wyskoczylo ze mam wirusa w postaci keylogera. Chciala ode mnie pieniedze. A teraz chodzi i pyta sie na ts czy nie chce ktos kupic mojwgo konta. Obserwuje co sie dzieje z kontem i dorwe ta osobe predzej czy pozniej. A jak bede w polsce ide na policje.

15. Napoleon[OLN]

Lepiej dogadać się z nim bez policji ale jak Pan chce. Spotkać się na ts pogadać albo spotkać sie z nim jak wróci pan do polski.

16. Errew

Errew Hrabia forum

dogadac sie jak teraz zlodziej zaplaci zeby go na policje nie podac ? skoro uzywal keylogera rownie dobrze moze krasc kody kart kredytowych w sieci

17. Browarek333

temat do zamknięcia sprawa będzie na policji:) gościa trzeba zamknąć :)
    Pozdrawiam i uważajcie na swoje konta:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.