KOREKTA CZASU

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jabbar123, 8 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jabbar123

jabbar123 Młodszy ekspert

Witam dlaczego logujac sie o godzinie 22 w gre mialem +10% zdobywania dosiawdczenia co oznacza ze moglbym smialo pograc 10h do ujemnego bilansu. Po 3h gry mam -10% zdobywana wszystkiego. Jakis blad? Prosze o wyjasnienie sytuacji

2. jabbar123

Fajnie ze wogole ktoś tu odpowiada . Nie chce nic mówić ale na koncie o 10 rano miałem 28 monet wysiłku teraz mam 17 . Jedna wielka banda oszustów kradniecie na potęgę jak nie czas to monety które się ciężko zdobywa . Proszę o wyjaśnienie .

3. marek***[WZ]

marek***[WZ] Okazjonalny autor

to ze masz +10 nie znaczy ze mozesz plywac na bonusie przez 10 godzin. Bonus ten jest czasami przyznawany niezaleznie od posiadanej korekty. Nawet mi sie chyba zdarzylo miec - potem wskoczylo na plus i z powrtem minus. co do monet, to pewnie je na cos wydales

4. jabbar123

jak moglem je wydac skoro na nastepne otworzenie potrzebuje 40 monet. Mialem 28 monet o 10 rano a o 17 logujac sie patrze a mam 17. To jest nierealne nawet nw za co mi je zabrali

5. marek***[WZ]

marek***[WZ] Okazjonalny autor

sprawdz dziennik, moze tam masz jakas istotna informacje

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Jeśli twierdzisz, że na pewno tyle miałeś monet, proponuję zgłosić się do PT, na forum nie mamy możliwości sprawdzenia tego.

7. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.