Blad Korekta

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika igI*POLAND*, 25 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Dziwna sytuacja, tak to raczej nie powinno działać.
    Wyłączył mi się wczoraj komputer, było już późno więc uznałem że nie ma sensu odpalć ponownie, w chwili kiedy się wyłączył byłem zalogowany bez minusowej korekty, loguję się rano i mam -50%, "pozdrawiam" tego kto to wymyślił...

2. marek***[WZ]

marek***[WZ] Okazjonalny autor

Malo prawdopodobne, statek na mapie sie wylogowuje chyba po 5 minutach, wiec nawet jezeli twoj komputer sie sie wylaczyl, a nie przeszedl w stan uspienia, to nie ma raczej fizycznie takiej mozliwosci, zeby konto stalo zalogowane caly caly. Chyba ze masz zewnetrzne oprogramowanie i komputer byl w stanie uspienia ;D zerknij sobie w dziennik, czy czasami ktos nie plywal twoim kontem

3. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Po wyłączeniu komputera konto nadal pozostaje zalogowane, dlatego masz ujemną korektę.

4. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Wiem że powinno mnie wylogować ale najwyraźniej tak się nie stało lub systemowy logout nie jest brany pod uwagę przy korekcie...

5. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.