Korsarskie Początki

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tomoszek34, 27 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tomoszek34

Tomoszek34 Okazjonalny autor

witam w dziale płatności zamiast polskie ceny mam niemieckie zgłosiłem to już trwa rozpatrzenie mojej prozby aby zmienic niemieckie ceny na polskie i sie doczekać nie mogę wie ktoś ile takie cos trwa ? zdjęcia dowodu im wysłałem itp
    Drugie pytanie jaka jest różnica cen pakietu Korsarskie Początki pomiędzy cenami Polskiego pakietu a niemieckiego chodzi o global najnowszy

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Jakieś 3-4 tygodnie czekania. Odliczając weekendy ponieważ BP nie pracuje w weekendy.

3. Tomoszek34

Tomoszek34 Okazjonalny autor

jeszcze dwa pytania czym sie rozni unik od prawdopodbienstwa uniku i kiedy dni kaszteli ?

4. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Dni kaszteli pojawiają sie co jakiś czas możesz prześledzić ten wątek klik - unikanie szkód ustawiasz do botów natomiast prawdopodobieństwo uniku do walki z graczem = jednakże oba uniki dają dodatkowo zmniejszone szkody dla twojego statku.

5. szamankasc

szamankasc Moguł forum

prawdopodobieństwo uniku działa też do npc, najlepiej mieć zrobione je w kasztelach, talentach, w kamykach na statku i pecie

6. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Odpowiedzi udzielone, brak aktywności w temacie, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.