Kradzież złota

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bartkovsky, 15 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bartkovsky

Bartkovsky Czeladnik forum

Witam, mam problem, który może nie jest poważny, ale nieprzyjemny
    Miałem ok. 17,1mln złota - całość, co do sztuki, postawiłem w licytacji na kryształy.
    Następnie mając 0 złota dostałem abordaż, i... zabrało mi 1,8mln. Teraz mam -1,8mln złota. W jaki sposób stało się to? Czy błąd zostanie naprawiony? Czy moja strata zostanie zwrócona? Czy gracz, który zyskał sumę (zawrotną :V) 1,8mln złota będzie miał odebrane te 1,8mln złota? Czy bug zostanie naprawiony, i ew. jego używanie ukarane?

2. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

nie tylko ty tak masz

3. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Błędy z licytacjami zostały zgłoszone.
    Proszę po złożeniu oferty na placu targowym odśwież mapę morza tak aby ilość złota była taka sama na morzu jak i stronie głównej.
    Błąd ten zostanie naprawiony, jednak kiedy to tylko zależy od złożoności tego problemu.
    Problem ten wynika z odświeżenia się ilości złota posiadanej przez Ciebie, czyli po postawieniu pewnej kwoty na placu targowym, nie została ona odjęta od konta na mapie morza.

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  4. Bartkovsky

Bartkovsky Czeladnik forum

Po kilku F5 wciąż nie miałem poprawionego złota. Dopiero jak wbiłem na plus zloto, potem troszkę wydałem i dałem F5 to zschynchronizowało.

5. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Otóż trochę źle zrozumiałeś mój post.
    Tłumaczyłem tam Ci, że ilość złota po zalicytowaniu na mapie morza i stronie głównej nie jest taka sama. Aby się uchronić przed taką sytuacją jaka zaistniała na Twoim koncie powinieneś odświeżyć mapę morza tuż po obstawieniu itemu daną kwotą na placu targowym.Wtedy masz pewność, że po zrobieniu abordażu przez innego gracza nie będziesz miał ujemnego salda złota na swoim koncie.
    Jeśli już masz złoto na minusie musisz je nabić do wyzerowania salda ujemnego. Wtedy żadne odświeżenie mapy morza niestety nie zmieni tego stanu, puki nie zdobędziesz odpowiedniej ilości złota.

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Problem wyjaśniony, temat nieaktywny, wiec zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.