Królewska łaska

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -υикт-1, 1 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

dzien dobry z tego co mi wiadomo to ten pokład z bokora jest na 28 dni a ja mialem z poprzedniego bokora na 5 dni jeszcze powinienem miec ogolnie na 33 dni a mam na 28 co jest grane

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Napisz do suportu, trzeba to sprawdzić dokładnie.

3. MAGIC$$MAN

MAGIC$$MAN Czeladnik forum

to prawda ja mam tak samo z poprzedniego powinno mi zostac i teraz wygralem czyli powinienem miec na 33 a mam tak samo na 28 dni i nie tylko ja ale i wiekrzosc graczy czy to blad czy zrestartowali zeby nie przekraczac miesiaca czy poprostu taki blad czy wszyscy mamy pisac do suportu i czekac tygodniami na odpowiedz .

4. ***-SHAFT-***

***-SHAFT-*** Forumowy żółtodziób

JA mam to samo gdzie tu sprawiedliwość BP znowu chce nas zrobić w balona ale ja się nie dam. POPROSZĘ ADRES DO KONTAKTU Z NIEMIECKIM SUPORTEM

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2015
  5. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Problem Królewskiej łaski nie jest masowym problemem dotyczącym wszystkich graczy na serwerach. Nie jest też palącym problemem - ci których to dotyczy mają aktualnie Królewską łaskę. Na pewno ci którzy stracili 5 dni wzmocnienia, otrzymają je ponownie. W dalszym ciągu oczekujemy na decyzję o sposobie dopisywania brakujących 5 dni - manualnie czy skryptem.

6. ***-SHAFT-***

Prosiłem o kontakt do niemieckiego suportu. Bardzo chętnie napisze kilka slow na to co tu się dzieje wspomnę (bo z tego co wiem to mam do tego prawo) również o CM skoro SCM nie potrafią ich dopilnować aby wykonywali swoje obowiązki jak należny Bo Scm-i olewają każde zgłoszenie

7. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

spokojnie błąd został dziś naprawiony jeśli nie napisz nastawią łaskę z bokora na prawidłowy czas:)

8. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

szkoda słowgracz prosi o link do kontaktu z suportem niemieckim a tu zero odezu ze strony adminów

9. »MUSTANG«®™®

»MUSTANG«®™® Czeladnik forum

manualnie będziecie mieli co robic haha wkonicu ...

10. ***-SHAFT-***

manualnie będziecie mieli co robić haha wkonicu ...
    Manualnie to zajmie im to pół roku ;) a skryptem rok zanim go stworzą ​

11. Ta sprawa juz zostala dawno rozwiazana - zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.