Kryształki

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .KontoBezNicku., 10 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .KontoBezNicku.

.KontoBezNicku. Młodszy ekspert

Witam pytanko moje brzmi jaki ewent jest najlepszy na zdobywanie kryształów i w jakich miesiącach on jest?

2. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

a co nie chce ci sie grac caly czas tylko na eventy sobie bedziesz wchodzil? to nie graj wogule

3. dux-79pl-

dux-79pl- Zaawansowany

prawie kazdy ewent teraz zawiera krysztalki

4. .KontoBezNicku.

Nie będziesz mi mówił co mam robić a i idź zobacz czy Cię w kuchni niema tam jest twoje miejsce:D:D:DMISIO.GIT

5. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Proszę zakończyć zbędne prowokacje.

Jeśli chodzi o twoje pytanie .KontoBezNicku. to według mnie "historycznie" najbardziej opłacalnym eventem na kryształy była akcja Roztopy lub coś w tym stylu, odbywa się ona co roku na przełomie stycznia/lutego.

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  6. .KontoBezNicku.

Dziękuję za odp MOD_Tesla

7. Ale gracz dux-79pl- dobrze Ci wyzej napisal ze prawie kazdy event daje mozliwosc zdobycia kryształów.. A z mojego zdania powiedziałbym ze ostatnio dosc sporo tych mozliwosci mamy..
    Pamietaj tez o akcji "Dni pirackiej bandery " ktora tez moze przyniesc spore plusy krysztalow jak i perel :)

dux-79pl- lubi to.
  8. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Rozumiem że wszystko już jest jasne tak więc temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.