Kryształy z botów

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lover_Boy, 4 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lover_Boy

Lover_Boy Czeladnik forum

Czy przy biciu botów, które dają złoto wpadają jeszcze kryształy jak kiedyś?

2. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

z admirałow wpadaja a z tych botow to szczerze wóiac nie wiem nie zwracam uwagi co dostaje po prostu bije jeden za drugim

3. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Obecnie kryształy wypadają jedynie z admirałów, z innych npc nie ma kryształów.

4. GramFair

GramFair Okazjonalny autor

Trzeba zaznaczyć ze wcale albo bardzo rzadko z admirałów wypadają kryształy wiec z tym powinny popracować i naprawić żeby z każdego admirała i za każdym razem wpadały :(

zlotnik2 lubi to.
  5. Lover_Boy

Szkoda.. i to wielka szkoda.. dla początkującego gracza byłoby to niesamowitą pomocą..PS: co do admirałów to ani razu nie trafiłem mimo tego, że bije je sam(na 3/x i 2/x) a mam 3 lvl

6. GramFair

GramFair Okazjonalny autor

Ja raz trafiłem na admirale Kiribati ale to będzie z 2-3 miesiące temu

7. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Kryształy wypadają z admirałów, jednak jest bardzo małe prawdopodobieństwo ich otrzymania.
    Zgodnie z FAQ-u o Admirałach:

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 stycznia 2016
  8. Lover_Boy

Admirał Sinclare
    HP: 306.000
    Punkty Admiralskie: 1
    Nagroda: około 750-1100 Pereł, 2040 PD
    Rozdzielane procentowo.
    Ilość kryształów jakie można otrzymać: 2-4 kryształów
    Zasięg: 32 pola
    Mapa: 2-7

skoro występuje na mapie od 2-7 to dlaczego gracz majacy 6+ lvl pirata nie otrzyma za niego nagrody ? Jaki to ma sens ?

9. Opowiedz udzielona brak aktywnosci - zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.