Kryształy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika NarwaniecPL, 3 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NarwaniecPL

NarwaniecPL Okazjonalny autor

Jak wiecie teraz mozna zrobic 65 talentów i potrzeba na to dużo krysi , wiec moze na placu targowym zwiekszyc ilosc krysi do wygrania np zamiast 10 to 20 krysi.

2. RUBAH[®™®]

RUBAH[®™®] Czeladnik forum

a moze po prostu naprawic bład z brakiem kryształów za boty i problem sam sie rozwiaze

3. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

no niby dobrz gadasz ale ten bład ile juz trwa? rok czy dłuzej

4. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Dobrze by bylo. ale obawiam sie, ze to nie jest blad tylko celowe dzialania BP :p

5. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

kryształów zawsze brakuje bo teraz można zdobyć tylko płacąc grubą kasę na placu lub po jednym za logowanie i to trzeba codziennie, albo oczywiście za realną gotówkę w płatnościach... a talenty kosztują tego trochę więc żeby uzyskać jakiś zadowalający poziom swojego statku to w tym systemie trzeba by grać z kilka lat :(

6. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Albo wygrac w totka :p

tinky29 lubi to.
  7. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

gdyby wygrać w totka to nie sifajt siedziałby wtedy w głowie:)

8. Trafnie. :D Rzecz jasna. :p

9. tinky29

tinky29 Czeladnik forum

Jakby kto wygrał w totka i pomyślał o seafightcie to by go odkupił i ogarnął ten szajs błędowy:D

10. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

dokonać takiego zakupu to kilka razy trzeba w totka wygrać :)

11. Fryzeek

Fryzeek Czeladnik forum

wystarczyłoby odpuścić sobie kilka zakładów w totka i cała gierka Twoja :D ta gra jest nic nie warta zero przyjemności z uczciwego grania

12. To nie jest błąd, na angielskim serwerze team leader powiedział że krysztaly zostały zabrane z botów na zawsze.

13. Większa ilość w sprzedaży na bazarze raczej nigdy nie nastąpi. Jeżeli chcesz zrobić 65 talentów jak najszybciej to polecam podwajacz i latania za błyskami. Zawsze masz jeszcze mapy szturmowe : )

14. =Karkus-X=

tyle mówicie że w błyskach są kryształy a ja pływam i znajdę w nich 1 na miesiąc. Czy kryształy są w błyskach na stałe czy tylko podczas eventów bo już nie wiem jak to jest?

15. Są na stałe.

16. tinky299

tinky299 Czeladnik forum

Heh, ja nawet za darmo bym nie wziął:p
    Sifajta, rzecz jasna:)

Yyy, a od kiedy są kryśki w błyskotkach:rolleyes:. JA jeszcze NIGDY nie dostałem nawet JEDNEGO:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 maja 2014
  17. -=grzesiu1515=-

-=grzesiu1515=- Aktywny autor

sa w blyskotkach :) ja tak ze 2 razy w tyg znajduje po 1 krysi ;)

18. tinky299

tinky299 Czeladnik forum

oj, widzialem ale troche bylo za pozno:p

19. =Karkus-X=

To ja nie wiem chyba gdzie one są bo zbieram wszystkie błyski jakie znajdę i znajdę MOŻE 1 kryształ na tydzień...

20. Jest po prostu mała szansa ich zdobycia. Polecam zbieranie pereł i kupowania krzyształów :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.