Kryształy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika The_Boniek, 12 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. The_Boniek

The_Boniek Okazjonalny autor

witam, w jakis sposób moge dość szybko zarobić kryształy ? Bede licytować na placu w nocy a perły idą na rampe więc macie jakiś sposób na kryształy ?

2. Jeśli lvl masz do 15 to możesz na mapie słonecznej zbierać perły i kupować za nie kryształy (o ile też pozwala np. sytuacjea aliansowa, nie wiem na jakim serwie grasz)
    Co jeszcze hm.. zbieranie błyskotek. Ostatnie eventy były obfite w kryształy, więc może i przyszły pozwoli na dobry zarobek kryształów.

3. The_Boniek

Ale perły idą na rampe, musze rampe zrobic :)

4. Ciężko z samego licytowania.. a jaki masz cel? Ile ich potrzebujesz?

5. The_Boniek

Cel z samych kryształów to full proch i salwa do bota :) mam 12 talentów, a jak zrobie salwe do bota i rampe to bede robil prochownice w kasztelach, zasieg i salwe do innych graczy :)

6. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Proponuje zrobić 27 talentów i pójść w legbe. Zrobić prędkość w kasztelach i polatać za błyskami jeżeli masz na to czas:) Wychodzi podobnie jak na podwajaczu bez legby i prędkości. 10k pereł na godzinę da się uzbierać. Ale to tylko taka moja propozycja a zrobisz jak uważasz :)

7. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Ja zrobiłem prochownice i salwa z 3200 do 4700 opłaca się prochownice robić teraz idę w salwe do bota.Nwm ale lepiej mi się bije oszczędniej jest jak masz do salwy zrobione talenty nawet taka prochownica mi podniosła salwe mocno.I lataj za błyskotkami bo jak robisz pergi to szybko nabijesz z nich perełek :)

8. -datko-

-datko- Okazjonalny autor

Jeżeli masz dobrą salwę to polecam bicie admirałów :) Zawsze opłacalne i dobre zarobkowo : )

9. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Nom opłaca się te admirały bić ale mozolnie idzie mi to.biłem dziś cały dzień pustaka i nic nie pojawił mi się a w kilka h zrobiłem perga i 25k perełek :D

10. The_Boniek

Mam salwe z pustka + proch 4500 :) Admiarala nie ubije

11. -datko-

-datko- Okazjonalny autor

aa jaki masz level ? Bicie z elitarek jest nawet opłacalne jezeli posiadasz rabat :) bicie A.Lucia jest bardzo opłacalne :)

12. The_Boniek

15 :) Ale mam mało elitarek i z pasza mam tylko 140k hp

13. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

The_Boniek czy chciałbyś o coś jeszcze zapytać ;) ?

14. The_Boniek

15. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

No to zamykamy :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.