Księga Wojny

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KaBoom[S_P], 1 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KaBoom[S_P]

KaBoom[S_P] Czeladnik forum

Mam problem odnosnie kasztelu księga wojny. Interesuje mnie częsty krytyk gdyż na chwilę obecną posiadam armatki 55 f na 5 lvl. Krytyk w talentach jest również na max. ale słyszałem że zrobienie krytyka w kasztelach nie zrobi dużej zmiany w częstotliwości wystepowania krytyków czy to prawda?? Pytam osoby które mają ten kasztel i mogłyby sprawdzic jak to działa? Czy majac talenty w krytku na 5 i armatki 55f na 5 lvl opłaca mi sie robić ksiege wojny czy nie i czy ona coś w ogóle daję?

2. Działa. Ja mając armaty voodoo i 60 na 5 poz. z tym kasztelem częściej wpada krytyk.

3. Za chwilkę przetestuję i dam Ci znać. :)

4. Księga Wojny zwiększa szansę na krytyczny cios maxymalnie 6% przy kasztelu 6/6 co za tym idzie częściej cios krytyczny ci może wpadać

5. Sprawdziłem na swoim koncie. Talenty 3/5, księga wojny 6/6, armaty 55tki na 5 lvl.
    W hugina od początku do końca weszło 15 krytyków, bez księgi wojny również 15.

Drugie podejście z księgą - 17 krytyków, bez księgi.. 17 krytyków. Może się to wydawać nieprawdopodobne. :eek:

Sprawdzając kiedyś na armatach admiralskich było widać różnicę.

6. KaBoom[S_P]

Czyli nie warto robić ?? a co do wielkości krytyków cos sie zwieksza??

7. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

To moze za niedzialajace talenty i kasztele dadza nam mozliwosc ich sprzedazy, bo poco nam cos co niedziala, a kosztuje kope perelek

8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

nie mam pewności czy działa ten kasztel prawidłowo bo nawet nie mam możliwości sprawdzić:) czy są jeszcze pytania do tego tematu?

9. KaBoom[S_P]

Temat do zamknięcia ;) dziękuję

10. lepiej chyba narzedziarnie zrobić :) choć ja mam jedno i drugie zrobione i narzedziarnie wkładam tylko na czas repki tak to mam ksiege wsadzoną

11. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Temat - zamykam i pozdrawiam.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.