Kule armatnie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Don_Marco, 14 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Don_Marco

Don_Marco Czeladnik forum

Witam
    mam takie pytanie i liczę że może mi ktoś pomoże , jest taka pozycja INWENTARZ i tam mam zaznaczone kup Kule Wybuchowe jeśli masz mniej niż 10 000 tys , proszę mi powiedzieć jak to mogę wyłączyć , nie rozchodzi się o odfajkowanie za każdym razem kiedy się zaloguję tylko całkowite wyłączenie tego ,dziękuję z góry za pomoc

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Usuń rusznikarza >> Tawerna >> piraci >> wyrzuć piratów >> rusznikarz >> wyrzuć.

3. Don_Marco

tylko że właśnie nie mam tam rusznikarza

4. Skoro nie masz rusznikarza to Ci niczego nie kupuje :)

5. Don_Marco

kupuje kupuje , dwa razy mi łyknął po 10 000 pereł w momencie kiedy spadły kule poniżej tej kwoty , zauważyłem to dopiero za drugim razem , przy małej ilości pereł ta ilość skasowana zaraz się rzuca w oczy:)

może jeszcze inaczej zapytam , czy po wyrzuceniu rusznikarza którego jak już napisałem nie mam :)stracę w tym menu rusznikarza np. klucze których mam trochę i wejściówki ? co się z tym stanie ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 października 2014
  6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nie. Nic się z tym nie stanie. Sprawdź jeszcze raz dokładnie dziennik pokładowy.

7. Don_Marco

w dzienniku pokładowym jest wszystko ok , zaraz na początku kiedy dostałem wskazówkę od ___Adrian__ nie było rusznikarza

8. Czy są jeszcze jakieś pytania ? :)

9. Don_Marco

można zamknąć temat

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.