Kule Piłkarskie - Najlepsze zastosowanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ℓαтαנα¢α_мαℓρα, 8 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zakupiłem 50.000 kul piłkarskich za jakieś 40.500 perełek czyli 60% zbierania w ciągu dnia więc nie robi mi... Ale chodzi o to że nie wiem jak najlepiej je wykorzystać...

Co byście polecili mi żeby z nimi zrobić? Zbierać i kupować po 50k aż do momentu wybicia się statkiem (wiecie do salwy 33k np) czy może coś innego? Mile widziane podanie zysków z danych rzeczy.

2. KPPmalpa2001

KPPmalpa2001 Mieszkaniec forum

większą salwę z piłkarek będziesz miał jeszcze tylko przez 14 godzin

3. Jasne ale kule nie znikną a wydarzenie wróci prawda?

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Oczywiście że tak.:)

5. Dlatego dalej pytam co byście proponowali mi biorąc pod uwagę mój 15lvl i nie patrząc na czas trwania?

6. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Nie lepiej perełki przeznaczyć na coś innego, skoro nie wiesz co z tym zrobić?

7. -datko-

-datko- Okazjonalny autor

Moim zdaniem poczekaj gdy kule będą miały podwójną ilość uderzenia. Powiem ci szczerze że jeżeli masz możliwość bicia admirałów lucia to najlepszy zysk jest z tego. Szczerze mówiąc można naprawdę dużo zarobić i na pewno kule zostaną spłacone. Jeżeli natomiast posiadasz niższy level to lepiej zostaw kulki na inną okazję : )

8. Nie wydaje mi się by 46.000 perełek stanowiło dla mnie problem, mogę sobie poczekać nawet 2 miechy zostawiając 50k kul i dokupując kolejne 50k przy następnej okazji :p

Co do poczekania na 2x dmq na npc to oczywiście :p Dzięki za odpowiedź.

9. -datko-

Mam nadzieję ze pomogłem :) jeżeli bijesz solo z piłek admirałki to jesteś jeżeli się nie mylę 5/7 k pereł do przodu. Zależy od rozbudowy statku : )

10. Z prochem mam salwe 6300-6700. Z elitara do bota 25-27k

11. -datko-

Masz rabat czy bez? : ) na pewno wyjdziesz na + :) nie będziesz stratny, a może nawet spodoba ci sie bicie Admirałów : )

12. Bez ale wejdę na zniżkową mapkę to 10% mniej amunicji stracę :D

13. -datko-

No to pozytywnie ; )

14. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

15. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Brak aktywności w temacie. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.