Kule śnieżne

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -przemas16171-, 17 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -przemas16171-

-przemas16171- Czeladnik forum

Witam.Kupiłem 10k kul na czarnym rynku,dostałem 7440.Wyjaśnicie mi to jakoś?

2. Repering

Repering Młodszy ekspert

Nie strzelałeś czasami do statków i w tym czasie i Ci ubywało kul?

3. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

Ja mam to samo kupiłem 400k kul a dostałem 392k to jest chore co się tutaj dzieje.

4. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Jeśli kupujecie kule, a w tym czasie strzelacie do NPC to tych kul ubywa i dlatego pokazuje mniej. Sprawdźcie zakup nie strzelając i jeśli kul otrzymacie mniej, to zgłoście się z tym do pomocy technicznej.

5. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

tak się dzieje nawet jeśli nie strzela sie ,czasami przy kolejnym zakupie dopisze troche więcej ale to rzadkość

6. SCM_Mruczuś

SCM_Mruczuś Guest

To najlepiej jeśli w tej sprawie się napisze do pomocy technicznej aby to sprawdzili. Jeśli faktycznie źle zostały kule dopisane do konta po zakupie to zostaną one zwrócone.

7. -przemas16171-

-przemas16171- Czeladnik forum

Potwierdzam.Kule kupowałem w czasie reperki,w nic nie strzelałem.Jak widać jest to powszechny błąd więc bp powinien to jak najszybciej naprawić.W sprawie pt nie wiem czy jest sens pisać wgl do nich bo ,,pojedynczych rekompensat nie przyznajemy";)

8. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Myślę że warto się jednak tam zwrócić, w tym przypadku to najlepszy sposób na rozwiązanie problemu ;)

SCM_Mruczuś lubi to.
  9. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Gracz odesłany do PT, temat nieaktywny, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.