Blad Kulki

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -diabel13-, 7 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -diabel13-

-diabel13- Czeladnik forum

Wczoraj w nocy kupiłem 100k kulek krakena, perły odjęło, a kulek nie ma do dzisiaj, próbowałem pisać do pomocy technicznej, jednak problem jest taki, że konta jest na e-mailu o2, do którego nie pamiętam hasła i nie ma możliwości odzyskania go, tak, że nie wiem czy da się napisać takiego tiketa by rozwiązali problem bez wchodzenia na e-maila.

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Witaj, przeważnie kiedy zakupiony przedmiot nie jest dopisany do konta perły są zwracane po odświeżeniu. przelogowaniu się. Co do adresu e-mail, czy próbowałeś opcji odzyskiwania hasła?

3. -diabel13-

Według dziennika perły zostały wydane, ale nie zwrócone po mimo braku otrzymania zakupionych kulek.

Co do e-mail, mam tam konto od 2008 roku tak jak zaczynałem grać w SF i od tamtego czasu o2 się pozmieniało i dla mojego konta nie ma możliwości odzyskania hasła, a ich pomoc techniczna to tragedia z tego co czytałem

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Proponuję Tobie założenie nowego konta mailowego, z którego to napiszesz ticketa do PT Seafight, z dokładnym opisem problemu z kulkami, brakiem możliwości zalogowania się na konto mailowe (podając powody), oraz załączonym linkiem do tego tematu na forum.
    Tutaj na forum nic więcej z Twoim problemem nie poradzimy, a jedynie doradzimy.

5. -diabel13-

W takim razie spróbuje jeszcze raz napisać dokładnie opisuajc problem, można zamknać

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Więc zamykam, myślę że uda się rozwiązać problem :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.