kupilem pakiet sigmy i sigmy nie mam

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika 300spartan78, 10 czerwca 2025 o 06:28.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 300spartan78

300spartan78 Okazjonalny autor

Witam 300spartan78,

problem został przesłany do działu technicznego.

Pozdrawiam

Albert
    Bigpoint Customer Service-Team
    od wczoraj czyli 24h minelo a ja dalej niemam zadnej odpowiedzi procz tej powyzej straty ponosze ja gdyz niemam dodoatkow zadam zwrot pieniedzy ale nawet nieodpowiadaja na zadane pytania kto zwroci mi straty poniesione poniewaz niemam dodatkowej salwy wyzszej i predkosci itd wiec pakiet niedziala jak ta gra prwidlowo weryfikuja 24h w tygodniu prosze o zwrot pieniedzy a te armaty z pakietu czesciowowego mozecie se zabrac bo niekupil bym go gdyby nie dodatki z sigmy a skoro jej niemam to prosze o oddanie mi pieniedzy bo to jest oszukiwanie gracza i wyludzenie pieniedzy dziekuje

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Odpowiedź dostałeś wczoraj wieczorem. Musisz czekać na BP aż naprawi problem.

3. 300spartan78

moje pytania byly proste i odpowiedz przeslano do dzialu technicznego niejest odpowiedzia jak dlugo bede czekac kto mi zwroci poniesione straty

4. BA_PP187

O tym zadecyduje firma BP. Pomoc techniczna o tym nie decyduje. Przesyłają problem wyżej i czekają na odpowiedź, jak ją uzyskają to się z Tobą skontaktują.

5. 300spartan78

BA_PP187 rozumiem ze decyzja stoi po stronie FIRMY ale chyba powinienes miec ifo ile czasu maja na odpowiedz i co z tym ze sigma jest ograniczona czasowo wiec jak bym mial ja naprzyklad na 30 dni a niemam moznosci korzystania z tego to jak zamierzacie to mi wynagrodzic skoro czas ucieka na korzystanie z posiadania sigmy chyb to proste sa pytania i wydaje mi sie ze jako klientowi tej gry powiniwnes udzielic a nie odpowiedz -przeslano do dzialu technicznego traktowac jako odpowiedz na moje pytania dziekuje

6. BA_PP187

My żadnej rekompensaty nie udzielimy ponieważ nie mamy takiej możliwość. Zajmujemy sie czatem i forum gry. Decyzję odnośnie płatności podejmuje tylko i wyłącznie firma BP. Jeżeli chodzi o czas reakcji z ich strony to różnie z tym bywa, czasem odowiadaja szybko jeżeli problem jest łatwy do rozwiązania a jeżeli problem jest bardziej skomplikowany to odpowiedź im dłużej zajmuje.