Łączenie serwerów

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -RafiJestem-, 10 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -RafiJestem-

-RafiJestem- Aktywny autor

1. Mam pytanie odnośnie łączenia serwerów , bo slyszałem ze mają byc łaczone serwery w większe , czy wiadomo cos wiecej czy to prawda w ogole ?

2. Drugie pytanie odnośnie łączenia pl1 z pl2 , jak to wyglądało z wyspami , bo przeciez na pl1 i pl2 byly pozdobywane , a wiec perły za wyspy zostaly oddane bractwom a wyspy niczyje do ponownego zdobycia, czy nie oddali perel nawet czy jak ?

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

1. Nie ma żadnej oficjalnej informacji nt. kolejnego łączenia serwerów. Mogłeś jedynie słyszeć jakieś przypuszczenia, "widzi mi się" innych graczy, co w ogóle może nie pokrywać się z rzeczywistością.
    2. Sprawa z wyspami wyglądała dokładnie tak jak opisujesz. Bractwa otrzymały zwrot waluty za którą wybudowały przed połączeniem wieże, a na starcie połączonego serwera wyspy były bezgildówkami.

3. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Odpowiedzi udzielone - brak dalszych pytań.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.