Lagi, błędy itp itd

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ☆eripe☆DII, 17 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ☆eripe☆DII

☆eripe☆DII Czeladnik forum

To już jest nie do pomyślenia! wróciłem dzisiaj z pracy około 15 i chciałem sobie trochę pograć, odprężyć się no ale oczywiście nie mogłem, bo co? BO LAGI. Statek ruszał dopiero po kilkunastu sekundach... to jest jakaś PARANOJA. Mówie sobie okay poczekam sobie z godzinkę może się poprawi. Fakt było lepiej później, pograłem trochę czasu i musiałem się zająć czymś innym. Teraz próbuje się zalogować to nawet mapa morza mi nie chce się załadować i ja się pytam: czy to są jakieś KPINY?! BP to firma która zarabia kupe pieniędzy na graczach, można rzec że jesteśmy klientami z tym, że w ogóle nie jesteśmy traktowani poważnie. Pytam się czy to jest normalne, że za takie pieniądze która owa firma otrzymuje od graczy ze wszystkich serwerów nie potrafi, a może nie chce ogarnąć tych wszystkich błędów? Robią sobie jakieś jaja i ja żądam za to jakiejś rekompensaty, bo to już się w głowie nie mieści. Brak słów!!!
    PS. proszę o MOD'a o przeniesienie tematu, bo nie w tym dziale napisałem za co przepraszam.

2. Sympatyczny[USS]

Sympatyczny[USS] Czeladnik forum

Ja tez juz od dłuższej chwili nie moge sie zalogowac na mapę morza. Co sie dzieje??

3. -CzarnaMgła-

-CzarnaMgła- Czeladnik forum

conection error i odliczanie i tak cały czas co sie dzieje?

4. ☆eripe☆DII

☆eripe☆DII Czeladnik forum

Na moje oko to za dużo urozmaiceń napchali na ten event i teraz sami nie potrafią tego naprawić, informatycy od siedmiu boleści. Błąd za błędem błędy pogania...

_rodrigez35_ lubi to.
  5. roksana04[M00]

roksana04[M00] Czeladnik forum

dacie się zalogować czy mam pisać do Prezydenta

6. Hulio1234

Hulio1234 Aktywny autor

czy ta szopka się kiedyś skończy czy nadal beda nas robić jak chcą i kiedy chcą. dziś żeby zaliczyło jakikolwiek zakup na mapie morza trzeba zrobić log out, jak zrobisz log out to connection error a u 4 literach z takimi błędami

7. ..Nibiru2010..

..Nibiru2010.. Nadzorca forum

Czy tak będzie odliczać ten błąd z mapa morza do porannego restartu? Może jakiś MOD da odp. i będzie wiadomo czy jest szansa na grę.

8. 7_wcielenie_buddy

7_wcielenie_buddy Czeladnik forum

nie liczylbym, ze przed restartem ruszy:):):):):

9. Wiechun1

Wiechun1 Czeladnik forum

I znowu cos naprawili :)

10. patrykw209

patrykw209 Forumowy żółtodziób

Żal d... ściska jak tylko pomyślę o tej grze. Kiedyś grało się w tą grę bardzo fajnie. Nie trzeba było inwestować dużych pieniędzy żeby się rozwijać. Praktycznie można było grać bez inwestowania i się rozwijać. Teraz ta gra osiągnęła samo dno i jeszcze gorzej. Jak nie pakujesz dużej kasy to jesteś nikim i nie masz szans na jakikolwiek rozwój. Nawet jak dzisiaj wpakujesz kilka tysięcy w grę to za kilka miesięcy znów jesteś słaby i znów trzeba pakować kolejne kilka tysięcy w grę żeby być na fali. Totalne dno i sama żenada.

11. Fex

Fex Forumowy żółtodziób

Tyle kasy wyłudza i takie problemy co chwilę. Informatycy chyba bez wykształcenia

12. ~Or2ełek~Co.™

~Or2ełek~Co.™ Okazjonalny autor

czego sie spodziewasz to przeciez niemcy a tu brak informatykow z wyksztalceniem, wiem bo mieszkam tu...oni tylko jakies staze absolwenckie i 0 studiow robia

a gra nie pojdzie wogole? czy lepiej do jutra poczekac LOL, znajac zycie to zmieniaja teraz wynagrodzenie za misje bo chyba za duzo kulek lodowych dali LOL

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 grudnia 2015
  13. Fex

Fex Forumowy żółtodziób

Przypuszczam, ze od teraz będzie 100 pereł za skulda :D HAHAHA :D

14. -Zagłada-

-Zagłada- Czeladnik forum

przynajmniej troszke mojo do kotla wpadnie :) bo nigdy nie mam czasu sie tego pozbyc xD

15. {HiszpaN}

{HiszpaN} Forumowy żółtodziób

Może się BA albo jakiś inny "ważniak" wypowie na ten temat, co ? Ludzie się cały dzień zalogować nie mogę, a wszyscy to [...] W tym BP to banda [...] pracuje.

/* pkt. 1.2 Regulaminu forum - kultura obowiązuje wszystkich użytkowników. Tym razem ostrzeżenie. Smod *Angua* */

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 grudnia 2015
    RexusYo! i KV-1 lubią to.
  16. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

17. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

dobrze gada polac mu nawet 200 zl przelalem i sie nie da wejsc wiem nie wiem ile wejsciowka kosztuje ;(
    a tak wgl to co teraz z kaledarzem nie moge ani jednego dnia opuscic bo ju 4x zapomnialem a teraz wasza wina ale jak zwykle my bedziemy musieli cierpiec
    a tak wgl powinniscie zamknac serwwery dla zoptymalizowania predkosci pracy serverow i wtedy naprawiac a nie inni gracze korzystaja z eve brawo WY

Ostatnie edytowanie: 17 grudnia 2015
  18. BlackPearl§

BlackPearl§ Aktywny autor

Jak ktoś chce rekompensaty to zapewne będzie- kod na kulki albo na jakieś inne duperele :)

19. Pan_Lolek

Pan_Lolek Czeladnik forum

co tam po kodach czy innych :p dla mnie wiekszym problemem jest wlasnie ten kalendarz ktorego nie moge otworzyc po powrocie z pracy;/ a nie mam zamiaru wydawac piernikow na czesc puzzla a powodu ich bledow :/

20. -CzarnaMgła-

-CzarnaMgła- Czeladnik forum

no ja w takim razie kajakiem jak mam uzbierac 2.5tys pierników bo to 3 dnien w którym nie otwoze tego

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.