Lagi, błędy itp itd

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ☆eripe☆DII, 17 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ☆βз刀¢ђρяз$$☠zβP☆

☆βз刀¢ђρяз$$☠zβP☆ Forumowy żółtodziób

szlak człeka trafia by sie zalogowac nie mozna było **** z kalendarze bo to kpina server do bani kase ciagna a prostej sprawy nie na prawia zenada

2. ..Nibiru2010..

..Nibiru2010.. Nadzorca forum

SMOD_Mróz nie pytałem czy są problemy z serwerami, bo że są to jest oczywiste. pytałem czy będzie można grać , czy trzeba czekać na restart do 5 rano.

3. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

Przepraszamy za utrudnienia, tylko taka rekompensata :D Tak do 5rano czekamy cierpliwie :D:D:D ps to nie znaczy że później bd lepiej :p:D:p

4. Malwinka

Malwinka Forumowy żółtodziób

po prostu firma dała na wolne na świeta :):) wesołych świąt:):)

..Zeetka.. i _PAPAJ_ lubią to.
  5. ™ΒЯΔV€HΞΔЯT™

™ΒЯΔV€HΞΔЯT™ Czeladnik forum

Nie dość, że to najgorszy event bożonarodzeniowy jaki dali, to jeszcze pobugowany po same uszy, udani komicy z tego BP :) Komedia

1oonn i BlackPearl§ lubią to.
  6. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

6.18 a ciągle grać nie można, może idą na rekord bałaganu i niechlujstwa, moje gratulacje .

7. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

ba powinni kazdemu automatycznie otorzyc okienko 17 a nie ja juz nie dostane kawalka poniewaz slaba pamieci i 4 razy juz opuscilem ba zrob cos z tym....

8. Sea_Wolf™

Sea_Wolf™ Okazjonalny autor

Ta gra była, jest i zawsze będzie pełna błędów, bo jest tworzona przez amatorów. A cała pomoc techniczna to . . . tacy sami gracze jak my tyle tylko, że maja możliwość zgłoszenia poważnych błędów do centrali lub odesłania standardowej odpowiedzi typu pracujemy nad rozwiązaniem . . .

..Zeetka.. lubi to.
  9. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Okienka na kontach mają być pootwierane.

10. Marceli26Widmo

Marceli26Widmo Forumowy żółtodziób

Co jest z tą grą myślicie że karzdy siedzi 24 na dobe błedy w mapie specjalnej a teraz co bledy z logowaniem bo serwery padły spoko robicie wszystko dla tych co ładują kase

11. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

gosciu ja laduje kase i tez nie moge wejsc wiec nie wiem czemu tak napisales

12. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

13. seymour.

seymour. Czeladnik forum

kiedy serwer zacznie działać jest jakieś info ??????

czy dostane jakąś odpowiedź???

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 grudnia 2015
  14. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Problem z serwerem został zgłoszony, ale informacji kiedy zacznie działać nie mogę Ci udzielić, bo tego na razie nie wiadomo. Proszę nie pisać postu pod postem, a edytować post poprzedni.

15. ()Dagoth_Ur()

()Dagoth_Ur() Okazjonalny autor

Ogarniecie to w końcu, od rana serwer nie działa !!

16. oti83

oti83 Forumowy żółtodziób

ja mam pytanie odnosnie eventu i lgi jak mamy cos osiagnac skoro ciage gra nie dziala premki poklady leca a wy dymcie nas na kazdum kroku

TurboPonton lubi to.
  17. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

Premka to tam kij, ale kryształowy ;C

TurboPonton lubi to.
  18. ()Dagoth_Ur()

()Dagoth_Ur() Okazjonalny autor

pokład voodoo z kotła w ogóle nie wypada ;/

TurboPonton lubi to.
  19. A podobno informatycy seafight nie pracują w sobote i niedziele? Czyli bedziemy musieli czekac do poniedzialku aż zaczną naprawiać?

20. oti83

oti83 Forumowy żółtodziób

czyli nie otworzymy 2 drzwiczek?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.