Lagi, błędy itp itd

Discussion in 'Pomoc' started by ☆eripe☆DII, Dec 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ☆βз刀¢ђρяз$$☠zβP☆

☆βз刀¢ђρяз$$☠zβP☆ Forumowy żółtodziób

szlak człeka trafia by sie zalogowac nie mozna było **** z kalendarze bo to kpina server do bani kase ciagna a prostej sprawy nie na prawia zenada

2. ..Nibiru2010..

..Nibiru2010.. Nadzorca forum

SMOD_Mróz nie pytałem czy są problemy z serwerami, bo że są to jest oczywiste. pytałem czy będzie można grać , czy trzeba czekać na restart do 5 rano.

3. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

Przepraszamy za utrudnienia, tylko taka rekompensata :D Tak do 5rano czekamy cierpliwie :D:D:D ps to nie znaczy że później bd lepiej :p:D:p

4. Malwinka

Malwinka Forumowy żółtodziób

po prostu firma dała na wolne na świeta :):) wesołych świąt:):)

..Zeetka.. and _PAPAJ_ like this.
  5. ™ΒЯΔV€HΞΔЯT™

™ΒЯΔV€HΞΔЯT™ Czeladnik forum

Nie dość, że to najgorszy event bożonarodzeniowy jaki dali, to jeszcze pobugowany po same uszy, udani komicy z tego BP :) Komedia

1oonn and BlackPearl§ like this.
  6. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

6.18 a ciągle grać nie można, może idą na rekord bałaganu i niechlujstwa, moje gratulacje .

7. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

ba powinni kazdemu automatycznie otorzyc okienko 17 a nie ja juz nie dostane kawalka poniewaz slaba pamieci i 4 razy juz opuscilem ba zrob cos z tym....

8. Sea_Wolf™

Sea_Wolf™ Okazjonalny autor

Ta gra była, jest i zawsze będzie pełna błędów, bo jest tworzona przez amatorów. A cała pomoc techniczna to . . . tacy sami gracze jak my tyle tylko, że maja możliwość zgłoszenia poważnych błędów do centrali lub odesłania standardowej odpowiedzi typu pracujemy nad rozwiązaniem . . .

..Zeetka.. likes this.
  9. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Okienka na kontach mają być pootwierane.

10. Marceli26Widmo

Marceli26Widmo Forumowy żółtodziób

Co jest z tą grą myślicie że karzdy siedzi 24 na dobe błedy w mapie specjalnej a teraz co bledy z logowaniem bo serwery padły spoko robicie wszystko dla tych co ładują kase

11. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

gosciu ja laduje kase i tez nie moge wejsc wiec nie wiem czemu tak napisales

12. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

13. seymour.

seymour. Czeladnik forum

kiedy serwer zacznie działać jest jakieś info ??????

czy dostane jakąś odpowiedź???

Last edited by moderator: Dec 19, 2015
  14. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Problem z serwerem został zgłoszony, ale informacji kiedy zacznie działać nie mogę Ci udzielić, bo tego na razie nie wiadomo. Proszę nie pisać postu pod postem, a edytować post poprzedni.

15. ()Dagoth_Ur()

()Dagoth_Ur() Okazjonalny autor

Ogarniecie to w końcu, od rana serwer nie działa !!

16. oti83

oti83 Forumowy żółtodziób

ja mam pytanie odnosnie eventu i lgi jak mamy cos osiagnac skoro ciage gra nie dziala premki poklady leca a wy dymcie nas na kazdum kroku

TurboPonton likes this.
  17. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

Premka to tam kij, ale kryształowy ;C

TurboPonton likes this.
  18. ()Dagoth_Ur()

()Dagoth_Ur() Okazjonalny autor

pokład voodoo z kotła w ogóle nie wypada ;/

TurboPonton likes this.
  19. A podobno informatycy seafight nie pracują w sobote i niedziele? Czyli bedziemy musieli czekac do poniedzialku aż zaczną naprawiać?

20. oti83

oti83 Forumowy żółtodziób

czyli nie otworzymy 2 drzwiczek?

Thread Status:
Not open for further replies.