LAGI !!!!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -złodziej.botów-, 13 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -złodziej.botów-

-złodziej.botów- Młodszy ekspert

zrobicie wkoncu cos z tymi lagami czy to was poprostu przerasta
    ? jak tak to moze stworzcie sb jakies warcamy czy cos moze tam nie dacie D ! :/

2. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Czy lagi nadal u Ciebie występują?
    Jeżeli tak to na jakim sprzęcie grasz, możesz podać mi jego parametry?
    Z jakiej przeglądarki korzystasz czy może z klienta gry oraz kiedy ostatnio czyściłeś wszelkie dane przeglądania? KLIK

3. -złodziej.botów-

-złodziej.botów- Młodszy ekspert

sony procesor i5 2.4- do 2.8 6 gb ram 1 gb karta graficzna moze nie jakis zabojczy ale nie powinno az tak ciac i gram na klijencie a na przegladarkach mam to samo

4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Lagi... odwieczny folklor SF. Niemniej lagi mają wiele aspektów. Na lagi może wpływać to co dzieje się po stronie serwera, to co dzieje się po stronie Twojego sprzętu ale również to co dzieje się na złączach a droga połączenia może być długa. Problemy wydajnościowe są szczególnie newralgicznymi problemami przy grach z dużym stopniem zręczności. Wszystkie opinie i informacje o lagach są przekazywane Community Managerowi. To co jest możliwe do poprawy, często jest optymalizowane ale nie wszystkie problemy leżą po stronie serwera gry.

5. #Mściwy#3

#Mściwy#3 Czeladnik forum

Całkiem ciekawa wypowiedź :D ale nie oszukujmy się, kiedy słyszysz na ts'ie, że każdy ma tzw. "laga" to raczej nie jest problem graczy czy też ich sprzętu lecz serwera, który wiesza się dosyć często. Spadki wydajności gry na niektórych mapach również nie leżą po stronie gracza, lecz słabo zoptymalizowanej gry. Silnik gry nie wyrabia jak na 2018r. - tyle z mojej strony.

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedź została udzielona, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.