Lampa dżina

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika ZBEER, 22 września 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZBEER

ZBEER Okazjonalny autor

Cześć. Mam pytanie w sprawie lampy dżina. Użyłem jej rano, koło godziny 10 i wciąż nie jest naładowana. W sensie nie mogę użyć jej ponownie.
    Czytałem, że jest to możliwe co 2 godziny. Czy coś się w tym względzie zmieniło? Czy to jakiś błąd? Czy może po prostu nie jestem jeszcze godny aby używać jej częściej? :)

2. sankutus

sankutus Okazjonalny autor

teraz 24h trzeba czekać :)

3. ZBEER

ZBEER Okazjonalny autor

Ok. Dzięki! Gdzieś mi umknęło. Coś jeszcze się zmieniło? Czas trwania to 30 min.?

4. jabbar123

jabbar123 Młodszy ekspert

Nie teraz trwa godzinę i ładuje się 24h, a jak masz już 50 lvl i masz tego nowego dżina, to jego bonusy trwają 2h

5. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

6. ZBEER

ZBEER Okazjonalny autor

Super. Dziękuję. Z tym że na ikonce dżina, która się wyświetla dalej jest oznaczona godzina.

7. SCM_Spacja

Masz rację, ale to tylko wyświetlanie. O ile dobrze pamiętam to jest godzina a później odlicza od 0:59 ;) Działa 2 godziny :)

8. ZBEER

ZBEER Okazjonalny autor

Ok. Dzięki. Można zamykać :)

9. SCM_Spacja

Wg życzenia zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.