Opinie Lampa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika złotko$, 7 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. złotko$

złotko$ Okazjonalny autor

Witam !
    No powiem wam że widziałem wiele w tej grze i pewnie niejedno jeszcze zobaczę, ale ten spektakl który teraz mam okazję oglądać to jest dosłownie czeska opera mydlana z karłem bez jednej nogi startującym w maratonie na 50km.
    Lampa która daje 50% prwd. uniku w połączeniu z lampami burzowymi to jest jakaś pomyłka ...
    typ którego topie na luzie zostaje mi z 300-400k bije do mnie po 300k a ja w niego po 100k... Dodam że mam dobre konto armat nie brakuje siewce 6 i 4, typ ma na koncie 300 zgub oczywiście wykorzystał błąd sezonowy bo jakże by inaczej :)
    Okej do rzeczy teraz,trochę was poniosło jeśli chodzi o ten buff miraż czegoś tam z lampy, którą otrzymujemy po zrobieniu 43 lvl pirata.
    Pomyślcie nad zmniejszeniem tego buffa bo robicie syf z tej gry...W sumie co ja pisze ta gra już kilka lat temu stała się syfem :(
    Pozdrawiam wszystkich. Oczywiście bez pozdrowień dla BP.

2. ₣řöõšŤў˚

₣řöõšŤў˚ Forumowy żółtodziób

Może czas przyjąć do wiadomości, że w odpowiednich warunkach, każdy jest "zatapialny"? Lampę otrzymuje każdy gracz 43 lvl, nie kupujesz jej za pieniądze - ergo może z niej korzystać każde konto, słabsze czy lepsze byleby miało wymagany lvl. Buffy są losowe więc w czym jest problem? Taki upgrade konta nie trwa 24h tylko godzinę, każdy może mieć różne i wykorzystywać je jak tylko uważa za stosowne. A denko podobno nie boli ;). Może tak spojrzeć na sprawę z perspektywy tego "kajaka" co to go spokojnie topiłeś - teraz on się mógł odpłacić i nic więcej :) Bo to przecież tylko gra i zabawa.

3. DJ_BLUE_MAGIC

DJ_BLUE_MAGIC Okazjonalny autor

Hehehehe, swietnie i madre podsumowane :). Ta gra jest zabawa dla naprawde niewielkiej grupy w nia grajacych, a wiekszosc ma wlasnie tak jak autor watku, zabawnie jest wtedy jak sie leci przez mape i lutuje sie kajaczki po 150-300 K jednoczesnie obrywajac po 1000 :p i to jest dla nich zabawa, ale jak juz jest odwrotnie, to hallo co jest to ja mam topic, a nie mnie :). Smutne lecz prawdziwe.

4. Spokojnie jeszcze miesiąc i będziemy pływać łodziami podwodnymi

5. *WICHER*[PL-]

*WICHER*[PL-] Okazjonalny autor

Już się zaczyna płacz że nas topią ludzie to jest gra nie życie trochę dystansu do tego

6. złotko$

złotko$ Okazjonalny autor

Jeśli bijesz po 1k to wgl. nie bije w twoją stronę bo to nie możliwe abyś lutował po 300k, chodziło mi bardziej o kajaki bijące po 140k mające ten 43 lvl :) Druga sprawa na logikę przeczytaj jeszcze raz co napisałem, postaw się na miejscu osoby która wydała 7.5 tys złotych na zrobienie full armat siewc w 6 miesięcy. Nie jestem jedyną osobą której to nie pasuje, denko nie boli ja wręcz uwielbiam walkę to jest esencja tej gry.

7. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

BigPoint już dawno wyprodukował takie coś (ukrył gdzieś pewnie przed tobą, a teraz idź poszukaj)

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.