Laterna magica

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 10 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

no z nagrodami szału nie ma :p a wie może ktoś co to za filmy będą ? jakiego typu ? i ile one będą trwać ? bo jak takie nagrody to ciekawi mnie jakie filmy :p

2. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

zapewne reklama monte a zimą gwiazdor co rozwozi coca cole

3. wanak

wanak Okazjonalny autor

To badziewie raz działa raz nie. Filmiku nie da się obejrzeć. Niby się ściąga, ale efektu brak. O co chodzi z tym? Czego może brakować przeglądarce? Na czym to chodzi?

4. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

masz dobra przegladarke kazdy ma problem z tymi filmikami nic nie poradzisz

5. black_tar

black_tar Czeladnik forum

też mam ten problem - jeszcze kilkanaście dni temu mogłem robić tylko ankiete i kryształki za to dostawać (pisałem o tym na forum w innym temacie), a teraz... czarny ekran - no dosłownie "magica"

OKO20 lubi to.
  6. OKO20

OKO20 Forumowy żółtodziób

Pewnie 1 filmik tylko mają :) tz. (ankieta)

7. Krzyowiec

Krzyowiec Czeladnik forum

2015-05-01 11:36:00Zamówiono 5000 x złoto. Powód: Laterna Magica5'000 Złoto
    2015-05-01 11:36:00Zamówiono 500 x BookExperience_4_0. Powód: Laterna Magica
    a mi odtworzylo

8. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

czemu juz nie mozna robic ankiety za 100 kryształow

9. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Możliwe że była do wypełnienia tylko przez określony czas w celu zebrania odpowiedniej liczby wypełnionych ankiet w celu przyjrzenia się opinii graczy na wybrane zagadnienia ze świata gry. Zebrali opinie wiec powróciły dalej krótkie filmiki bądź reklamy ;)

10. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

szkoda ale to nic dzieki za odp

11. wanak

wanak Okazjonalny autor

A z tymi filmikami to też jest ściema. Od NC+ daje tylko przekierowanie do innej strony i nie zalicza.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.