Laterna Magica

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *K*O*N*T*R*A*, 22 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *K*O*N*T*R*A*

*K*O*N*T*R*A* Forumowy żółtodziób

Od początku jak wprowadziliście ten bonus, przy każdym logowaniu próbuje odpalić film i nici z tego.Coś u mnie nie działa czy wszyscy tak mają.Pozdrawiam. :)

2. U mnie też nie działa;/ jak i u reszty..widocznie jeszcze nie do końca gotowe, albo u nas na serwerze się nie da;/

3. Możliwe, że może być z tym błąd, ponieważ u mnie raz działa, a raz nie (PL1). Trudno powiedzieć czy zmiana przeglądarki i czyszczenie ciasteczek coś zmieni, ponieważ koledzy z PL2 mają taki sam problem; jednym działa, a innym nie.

4. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

a serwerze azjatyckim to samo ale i tak beznadziejne nagrody daja jak zawsze

5. No przecież nie ma co się spodziewać, że kilka tysięcy pereł będzie za coś takiego.

6. rafmachal

rafmachal Młodszy ekspert

No niestety nic wielkiego nie dadza a i tak nikt tego nie bedzie ogladal tylko wejdzie w to i niech sobie leci :)

7. zdecydowanie tak, ale to zawsze coś dodatkowego :) :D

8. Grosz do grosza a będzie kokosza:p

9. ,,kokosza" w tej grze ma to ogromne znaczenie :D zwłaszcza jeśli chcesz zrobić dobre konto :D

10. #**[ADMIRAŁ]**#

#**[ADMIRAŁ]**# Okazjonalny autor

Małe bonusy ale bonusy, trzeba korzystać ze wszystkich aby działały.:)

11. ..Nibiru2010..

..Nibiru2010.. Nadzorca forum

U mnie podobnie raz działa a za chwilę już nie

12. zamordek

zamordek Forumowy żółtodziób

jeżeli kokosza nadal takie jaja będzie znosić to konto na ful bedę miał za jakieś 700 lat hehe

13. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

mi to aż szkoda tracić neta na takie nagrody :p wole sobie 2 boty uklepać błyskotke podnieść i mam to samo co bym musiał oglądać jakieś lipne reklamy mam ich wystarczająco w TV :p

14. Kto co woli już :D

15. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Z dyskusją odnośnie tego tematu zapraszam tu --> Film się nie odtwarza
    Jeden temat wystarczy, ten zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.