laterna magica

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika daniel210881, 17 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. daniel210881

daniel210881 Czeladnik forum

wchodzę w laterne magica i jest obejrzyj film a po tem nagroda i moje pytanie jest takie jak się otwiera ten film bo laduje i dalej mam czarny ekran:)

Ostatnie edytowanie: 17 stycznia 2015
  2. _rodrigez35_

_rodrigez35_ Młodszy ekspert

nie dziala nie stety to kolejna pomylka BP

3. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Działa, ale szkoda czasu dla tych nagród ;p

4. _rodrigez35_

_rodrigez35_ Młodszy ekspert

to ile trzeba czekac na filmik? moze mi ktos odpowiedziec

5. UFO192

UFO192 Forumowy żółtodziób

da sobie spokój z tym.... Tak nisko się cenisz, że będziesz marnował parę minut swojego życia na oglądanie jakiś reklam za 5000 złota ? Ludzie mają tego nabugowe w dziesiątkach bilionów, a za ubicie pierwszego lepszego bota jest 20 razy tyle.

6. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Spróbuj sprawdzić kilka razy w ciągu dnia.

7. Marysia

Marysia Forumowy żółtodziób

Powinny być podzielone jak w większości grach i mieć większy dostęp do oglądania ogólnodostępnych nawet na nowych zakładkach. Nagrody jak by wzrosły do np, 500 pereł za 1 film, 1k pereł za 2, 1,5k i 2k by obejrzeć resztę. Jeśli już tak bardzo brakuje BP wkładu innych graczy to rozdajcie spore ilości przedmiotów rzadko dostępnych. Nie sądzę by BP było zbyt biedne na rozdanie ludziom nagród za udział w krótkometrażowych filmach.
    Polecam rozłożenie gry na dwie strony bo patrząc co BP robi to niedługo większość rzeczy będzie działała jak magiczna latarnia.

8. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Są jeszcze pytania w tym temacie?

9. Brak odpowiedzi, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.