Laterna Magica

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika black_tar, 12 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. black_tar

black_tar Czeladnik forum

Mam pytanie - Ile razy można robić ankietę w Laternie? Pytam, ponieważ obecnie Laterna pozwala mi za każdym razem kiedy wchodzę w "odtwórz video" na wyświetlanie ankiety. Tzn. dla sprecyzowania robiłem kilka dni temu i otrzymałem nagrodę. Potem zrobiłem przerwe - zapomniałem i gdy na czacie pisali o tym pomyślałem wejde jeszcze raz i zgarne kolejne nagrody, jednakże znów wyskoczyła ankieta i znów ta sama nagroda (to było wczoraj) a dziś gdy po raz kolejny próbowałem odtworzyć wideo, aby uzyskac inne nagrody - pokazał się czarny ekran. Coś czuje, że gdy znowu będę chciał tam wejsć za kilka dni i coś obejrzeć to po raz kolejny wyskoczy ta ankieta. Pisałem z innymi na czacie i mieli podobną sytuację z kolei niektórzy wykłócali się, że to nie możliwe i że nie mają czegoś takiego - Może więc mi to ktoś wyjaśnić??

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Daj screeny wpisów z dziennika pokładowego i wszystkim udowodnisz co i jak :p

3. Errew

Errew Hrabia forum

daj wpisy jesli juz raz dostales to jak naprawia to zabiora tobie reszte krysi pozyskanych z bledu (jesli istnieje) wkoncu nie masz nic do stracenia

4. black_tar

black_tar Czeladnik forum

Przeszukałem swój dziennik i znalazłem te wpisy - nie wiem czy to jednoznacznie potwierdza, że kryształy te dostałem ze zrobienia ankiety w Laternia, ale bardziej interesuje mnie odpowiedź czy to błąd czy moge sobie tak bezkarnie te ankiete robic co drugi dzien?

P.S sorry cos mi wczoraj nie wyszło - tu daje 2 obrazki (tak na marginesie to zastanawiam się czemu za pierwszym razem dostałem nie 100 a 200 kryształków - chce dodać że wpisywałem ten kod na 100 kryształów kilka dni temu i potem wszedłem w laterne)

Ostatnie edytowanie: 13 kwietnia 2015
  5. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

No zesz kurna co jest z ta ankieta znow sa te krysie weszlem i znow stanelem na 33% postepie i niemam opcji dalej i teraz znow juz niemam ankiety co to ma byc ja sie pytam to samo wczesniej bylo jak mam te krysztaly dostac skoro niemoge dokonczyc tej ankiety !

6. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Daj jakiś dowód w postaci screenow z dziennika pokładowego ktore beda pokazywać że dostałeś kilka razy 100 krysztalkow :D Inaczej tematu do dyskusji nie ma i nikt nic nie bedzie sprawdzać :)

7. temat nieaktywny - zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.