Blad Laterna magika

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wanak, 12 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wanak

wanak Okazjonalny autor

Nigdy się nie zgadzają nagrody z dziennika pokładowego z tymi w opisie laterna magika.
    Na dokładkę może ktoś by objaśnił co to takiego BoockExperiance_0_4. Wyszukiwarka forum nie zna takiego tematu.

2. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Na dokładkę objaśniam, iż są to punkty doświadczenia :)

3. wanak

wanak Okazjonalny autor

Czyli zamiast 500 pereł dostałem 5000 PD, które mogę sobie wydropić jednym strzałem i które mogę sobie mieć do niczego nie potrzebne. Mam ich 50 razy więcej niż potrzebuje mój poziom i nie widzę z tego powodu żadnych pozytywnych efektów. To jawne robienie graczy w trąbę.

4. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie jedyną dostępną opcją jest nagroda nr 1 z poniższego obrazka. Dopiero za 3 i 4 przedstawienie można zdobyć perełki, na prawdę nie ma się co denerwować. A jeśli za 3 odsłonę nie otrzymałeś pereł, to proponuję napisać do pomocy technicznej :)

gff5bq.jpg

5. Czy wszystko już w porządku? Napisałeś do supportu?

6. Brak odpowiedzi od dawna.

zamkniety.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.