Leniuch

Temat na forum 'Gracze' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Leniuch, 10 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Jako "swieżynka w ekipie myślę, że dałem się już troszkę poznać ... Za namową "żółtej braci" zakładam swój temacik. Co mogę o sobie opowiedzieć ... ?

Na imię mam Kamil, lat 23. Skąd jestem? - z piękne regionu jakim jest podkarpacie (tak tak, Ukraina i tutaj biegają też niedźwiedzie). Co lubię ? - sporo rzeczy między innymi dobry film, serial, w szczególności książkę, aktywny wypoczynek. Czego nie lubię? - nie sposób tego policzyć na palcach u rąk (u stop też nie).
    Zapraszam do dyskusji, w szczególności do dzielenia się swoim spostrzeżeniami, co mogę robić lepiej a czego nie powinienem, także do krytyki która jest mile widziana - jednak warunkiem jest żeby była ona merytoryczna i miała sens (w innym wypadku ostrzegam, że mogę odpowiednio wynagrodzić :)).
    Zapraszam również do zadawania pytań, w miarę możliwości postaram się odpowiedzieć!

2. No witaj :) Wreszcie założyłeś temat :p Siła perswazji :D

3. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Ahhhh ... zrobiłem, żeby mieć spokój od was, od tego "wiercenia" już mnie brzuch boli :D.

4. Hej. Szybciej się nie dało? :p

5. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Nie. Forumowicze musieli mnie wpierw dobrze poznać, zgodnie z zasadą "poznaj swojego wroga" :D.

6. Spokój? To masz zły tok myślenia, ponieważ tematem sprawiłeś, że spokoju własnie nie będzie :D Ale w pozytywnym, rzecz jasna, znaczeniu tego słowa :p

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Witaj miło, fajnie że Masz już swój temat, pozdrawiam Dawid.:p

8. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

No w końcu nasz swój temacik:). Z podkarpacia hmm :rolleyes: ciekawe w którym rejonie. Bo wiesz ja też z podkarpacia jestem;).
    Jakiego "wiercenia", przecież my grzeczni nawet palcem nikt Cię jeszcze nie tyknął :D:p.

9. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

No i przyszla kryska na Leniuszka, wkoncu, a juz myslalem , ze nigdy nie zalozysz tematu, hejka. A co do pytan i krytyki to jak cos bedzie to dam znac. Narazie dobrze Ci idzie :p

10. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Co do rejonu to Rzeszów :).
    A dziękuje, dziękuję, staram najlepiej jak potrafię.

11. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

O to rzut beretem do mnie :)

12. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

trochę daleko ale chyba bliżej nikogo innego nie ma :) z Rzeszowa do Ukrainy trochę drogi jest. Ja mam bliziutko do granicy, coś koło 1km:) niedźwiedzi nie ma ale za to biegają w nocy przemytnicy, uchodźcy itp. A biegają nie dlatego że im tak się podoba, muszą uciekać bo ich łapią :D

13. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Haha, wszystko troszkę podkoloryzowałem, ale niestety tak nas spostrzegają ;).

14. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Tu mnie jeszcze nie było, więc odcisnę tu swój ślad :)

15. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

Kiwi taka nogą, czyś ty zwariował :eek:, rozdepczesz wszystkie literki

16. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Jak wchodzić to z przytupem ^^

17. ÐaFFča***GIT

ÐaFFča***GIT Czeladnik forum

18. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

Z przytupem to można focha strzelić :p. No chyba że będziesz jakiego krakowiaka tańcować nam tutaj :D

19. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

ja to już całkiem na dzikim wschodzie polski mieszkam:p tu powinna być inna strefa czasowa :)

20. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Ale masz wielkie stopy, gdzie ty buty kupujesz !?
    Nie może być, aż tak źle ... przynajmniej masz blisko po dobry alkohol ^^.