Licytacje

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Cypisek™[TP®], 10 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cypisek™[TP®]

Cypisek™[TP®] Czeladnik forum

Mam pytanie.
    Kiedy ktoś z władnych osób zrobi porządek z graczami na PL2 typu:
    xxx
    xxx
    xxx
    xxx

i jeszcze 2-3 inne konta, które dzisiaj akurat nie licytowały i nie mogę nicków wstawić bo nie pamiętam.

Są to konta, które licytują non-stop i kwotami kosmicznymi. Czasem próbuję przebijać po 20-30 mln i oczywiście bezskutecznie.
    Licytacje są co godzinę jakby z automatu, te same praktycznie przedmioty i tak praktycznie cały dzień. Zmieniają się tylko nicki.
    Nikt więcej nie może zalicytować.

A może to są konta BP z nieograniczoną ilością złota po to by inni nie mogli nic wylicytować a kupowali wyłącznie za perły i co za tym idzie za realną kasę.

Te konta od dawna powinny być jak nie zbanowane to co najmniej zablokowana im możliwość licytacji.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 sierpnia 2014
  2. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Jeżeli podejrzewasz, że ktoś używa nielegalnego złota, możesz napisać do supportu podając id gracza który twoim zdaniem używa takiego złota i opisać dokładnie sytuacje. Takie konto zostanie sprawdzone pod tym kątem. Tu na forum nic z tym zrobić nie możemy.

I prosiłbym nie upubliczniać nicków takich graczy. Może to wywołać niepotrzebne zamieszanie na forum między graczami a tego nie chcemy.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 sierpnia 2014
  3. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Jeśli masz jakieś podejżenia itd. napisz proszę do suportu. Czy masz faktycznie jakieś pytania odnośnie tematu licytacje.?

4. Cypisek™[TP®]

Cypisek™[TP®] Czeladnik forum

Nicki podałem specjalnie w celu piętnowania takich kont a nie robienia zamieszania. A nawet jeśli zamieszania to właśnie o to chodzi. W regulaminie nie zauważyłem, że nie można przytaczać nicków na łamach forum, zwłaszcza jeśli są bezpośrednio związane z tematem. To raczej wasza ingerencja z ich wymazaniem jest niezgodna z regulaminem i wolnością wypowiedzi. (tu się oczywiście mogę mylić)
    Oczywiście, że pójdę za waszą radą i napiszę do supportu ale niemieckiego prosto.
    Jeśli macie kasować to co istotne to faktycznie można temat zamknąć... może to tylko nepotyzm?
    Podziękował i miłej nocy

5. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

2.13. Dane osobowe/kontaktowe

Zakazane jest publikowanie danych osobowych innych osób. Do danych osobowych zaliczamy także wszelkie dane kontaktowe (numery lub loginy do komunikatorów, adresy e-mailowe, itp.). Zabronione jest też podawanie nicku w grze innych graczy oraz członków ekipy.

Czy jesteś pewny że Mod źle zrobił usuwając nicki ?

Tym razem tylko ostrzegam.

6. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

A co te dane wnosza i tak nikt nie kojarzy danych nickow z graczami, a jakby nawet to byloby to dobre, moze jakos by to rozwiazalo problem bugowanego zlota :p

7. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

1) Jeżeli widzisz że coś jest nie tak jak powinno - oskarżenia kieruj do supportu. Moderatorzy forum nie posiadają narzędzi sprawdzania kont. W supporcie takie narzędzia posiadamy, nie tylko do sprawdzania ale również do zmieniania istniejącej sytuacji.

2) 20-30 milionów to jest drobna kwota dla dobrze rozwiniętego konta. Jeżeli ktoś postawi 35 milionów to go nie przebijesz i wcale nie musi to świadczyć o tym że złoto jest bugowane.

3) Nie ma w grze takiej kary jak zablokowanie możliwości licytacji. Co do banowania - po sprawdzeniu czasem znajdzie się powód do blokady a czasem nie. Nie każdy kto bierze udział w licytacji jest bugerem. Nie każdy też kto w jakiejś godzinie obstawia cały plac targowy obstawia to niebotycznie wysokimi kwotami. Blef w świecie pirackim też można spotkać. ;)

8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Napiętnować można na TSie albo samemu zrobić sobie listę takich graczy. A najlepiej skontaktować się z supportem w tej sprawie i to byłoby najlepszym rozwiązaniem tego problemu.

9. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

A dlaczego to My gracze mamy napietnowac takie ekscesy? i to jeszcze byle daleko od forum, czy czatu. Z tego co widac to te wszystkie problemy sa nasze a nie wlasciciela gry. Odbili pilke w nasza strone i chyba nie zamierzaja nic z tym robic, wazne, aby dzial platnosci byl powiekszany o nowe gadzety :p

_DeAdLy_PL_ lubi to.
  10. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Też jestem graczem i też ostrzegę kogoś gdy podejrzewam że ktoś coś kombinuje na placu:) Dlaczego nic z tym nie robią to nie powiem bo nie wiem. Ale miejmy nadzieje że coś z tym zrobią.

11. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Jeżeli ktoś podejrzewa kogoś o ,,kombinowanie" na placu, należy zgłosić się z tym do suportu nie na forum.

Myślę że wszystko jasne więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.