Liga kapitańska

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika QxVvVxQ, 17 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

Po raz 2gi, po restarcie ... gdy przed restartem kapitan nie zdążył powrócić ... Liga zablokowała się i nie ma możliwości wysłania kapitana(poprzednio trzeba było czekać aż do porannego restartu, jest to męczący błąd, który powoduje straty... ponieważ blokuje kapitana aż do porannego restartu) ... (po naciśnięciu przycisku okienko jakby się "odświeża"-tak jakby startował kapitan ... tyle że nic się nie dzieje...)

Dodatkowo wydaje mi się iż nie otrzymałem nagród za pergamin rozpoczęty przed restartem (po prostu znikł) ...

2. †GiMi™[™±™]

†GiMi™[™±™] Stały bywalec

To po co robisz pergaminy przed restartem? ostrzeżenie o restarcie pokazuje już 30min przed nim. Ja puszczam kapitana najpóźniej 15min przed restartem. Nie czekam do ostatniej chwili.

3. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

hmm po co robie pergaminy przed restartem? bo mogę? bo gra mi tego nie zabrania? - pozatym to nie było puszczone przed restartem więc nie zachowuj się jakbyś wszystko wiedział ...
    Pomyśl sobie... co napisałeś a w czym jest problem...

Nie pamiętam dokładnie jak puszczałem ale z tego co kojarzę to chyba w ogóle przed info 30 minutowym (na pewno poprzedni raz tak było na 100%, teraz chyba też tak na 90%)
    Niezapowiedziany restart ok 13 ... i jak inteligencie mam przewidzieć tak aby w restart nie trafić ... skoro np raka ponad 1h robi ...
    Jest to ewidentny błąd wymagający naprawy ...

Na drugim koncie puszczałem chyba nawet po komunikacie o restarcie i jest ok, wszystko działa ... a na tym juz drugi raz pojawia się ten problem...

4. †GiMi™[™±™]

masz opcję by przyśpieszyć opcję robienia pergaminu przez kapitana, (wzmocnij kapitana) i wtedy nie masz z tym problemu, po wzmocnieniu robi go w 5 min. Także w czym problem? Skoro zauważyłeś że będzie restart wystarczyło wzmocnić kapitana i problemu by nie było

5. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

Przeczytaj to co napisałem... czyli jak bym puścił kapitana i się wylogował wcale bym komunikatu o restarcie nie widział ... i co? i kapitan by się zbugował pewnie i tak...
    To jest po prostu błąd wymagający naprawy...
    Temat został utworzony aby ktoś z ekipy przekazał problem wyżej, aby go naprawili / wprowadzili zabezpieczenia
    nwm dlaczego kolego wyżej usilnie starasz się bronić błędów zamiast jak ja zwracać na nie uwagę ...

Idąc logiką twojego myślenia ...

Po co narzekamy i zgłaszamy lagi ? - wystarczy poczekać
    Albo dlaczego zgłaszano błąd ze sklepem ? - wystarczyło przelogować
    Dlaczego trzeba było naprawić jakiś czas temu błąd z logowaniem przez niektórych graczy? - przecież mogli utworzyć sobie nowe konta

Dostrzegasz analogię?

6. †GiMi™[™±™]

jak widzisz nikt z ekipy tego nie skomentował nawet... :D

7. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

Bo się obijają ... a czego ty się spodziewasz? przez 3 dni naprawiali typhony aby nie pływały... a jak od początku mówiłem, że to błąd ... To Cm mówił, że "tak powinno być i to nie błąd" :D
    albo skapneli się że typhon tak "średnio" opłacalny więc zmniejszyli mu hp itd ... dopiero po tym jak mało osób go biło ... Bo ciężko wziąść kalkulator przed eventem ...:oops:

8. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Od kiedy ekipa naprawia bledy?:eek:

Bardzo prosze o zgloszenie sie z tym do pomocy technicznej, najlepiej z wpisami z dziennika pokladowego i dokladnym opisem problemu - tak jak to uczyniles tutaj. Z gory dziekuje.

9. -Max-™

-Max-™ Czeladnik forum

kiedy inne mapy bonusowe będzie robił kapitan

10. BA_margarites

Jak dadzą to będzie. :D

11. BA_margarites

iGWDIJ7 (1).png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.