liga manty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Cezary.1992, 16 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

zeby awansowac z ligi barakudy do ligi manty trzeba zdobyc 10 mln pe w sezonie tak pisze w faq natomiast w grze znaczek oznaczajacy mozliwosc przejscia do wyzszej ligi wyswietla sie od 5 mln pe gdzies jest blad albo w faq albo w grze:)

2. -castle-

-castle- Forumowy żółtodziób

Oto jest pytanie ..

3. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Dziękuję za zwrócenie uwagi. Na chwilę obecną nie wiem w które miejsce wkradł się błąd. Zostanie to sprawdzone. Jeżeli otrzymamy jakieś dodatkowe informacje, to zostaną one przekazane wszystkim.

Cezary.1992 lubi to.
  4. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

to mi pokazuje 500mln zeby przejsc do manty

5. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

tyle musisz mieć wystrzelane ogólnie,a awans w sezonie to właśnie 10 mln w trakcie

6. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

awans nie ogarniam

7. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Aby awansować do następnej wyższej ligi musisz spełnić następujące wymagania:
    • musisz mieć podstawową ilość PE wymaganą przez daną ligę(np.: dla barrakudy 100.000.000 PE jest to całkowita ilość zdobytego przez Ciebe PE ogólnie->sprawdzasz to w: Kajuta->Mój profil na stronie głównej),
    • w aktualnej lidze gracz musi mieć zebraną odpowiednią ilość PE(np.:do awansu do ligi barrakudy z konika morskiego potrzebujesz 2.500.000 PE zdobytych w obecnym sezonie - od 15 dnia każdego miesiąca),
    • musisz być w czołówce ligi - pierwsze 33% czołowych graczy ligi spośród wszystkich serwerów,
    • musi upłynąć czas przynajmniej 7 dni od ostatniej zmiany ligi.

8. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

mozna juz zamknac :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.