Liga-Nagrody

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika StolarzPL, 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. StolarzPL

StolarzPL Forumowy żółtodziób

Witam. Liga-nagrody. Kazdy wie zeby osiągnac dosc wysokie miejsce w lidze trzeba sie sporo nameczyc , popracowac aby zajac bardzo dobre miejse , a nagrody sa jakie sa , wiadomo gra idzie do przodu ostatnio nowe armatki weszły zmieniła sie konfiiguracja mapy swiata a z ty nowe misje i łatwo do zdobycia nowe armtaki vodo, ale teraz chciałbym zwrócic uwage na lige . Trzeba naprawde sie nameczyc zeby zzdobyc te pare monet a nagrody takie byle jakie( mam tu na mysli o armatki vodo i młotki które sa na zerowym poziomie, a mój pomysł polega na tym zeby po prostu zwiekszyc poziom tych armatek np zamiast zerowego 2 albo 3 , wydaje mi sie ze te poziiomy nie sa jakosc zabardzo wygórowane nawet jesli spojzymy na ilosc monet jaka jest do zdobycia .
    Pozdrawiam

2. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

gdzie ty masz mlotki w hali ligowe?

3. StolarzPL

StolarzPL Forumowy żółtodziób

Mały bład sie wkradł chodziło mi o miotacze:D

4. SUMO

SUMO Zaawansowany

Dokładnie niech to pozmieniają na 5 monet jak gram dużo muszę pracować 2 miesiące przy dobrych wiatrach i mogę za to nabyć 2 miotacze albo 5 voodo-pomysł na +

5. ZGADULA

ZGADULA Młodszy ekspert

Ja mam tylko admiralskie czy to zależy od ligi?

6. Tak

7. ZGADULA

ZGADULA Młodszy ekspert

A czy monety przechodzą z ligi do ligi?

8. RexusYo!

RexusYo! Naśladowca mistrzów

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.