LIGA - PB ZAMIAST PKT ELITARNYCH

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika -RafiJestem-, 23 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za wprowadzeniem do lig punktów bitwy zamiast punktów elitarnych

1. TAK - uwielbiam walczyć :D

32 głos(ów)
    65,3%
  2. NIE - jestem farmerem i wolę aby pozostało jak jest :D

17 głos(ów)
    34,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -RafiJestem-

-RafiJestem- Aktywny autor

Jak w temacie co myślicie o tym aby wprowadzić punkty bitwy zamiast punktów elitarnych do lig , ja uważam , że w ten sposób seafight powróciłby choć troszkę do kanonów , bo to w końcu seafight czyli bitwa morska , gdzie doceniani by byli najbardziej waleczni gracze a dodatkowo punkty bitwy to najbardziej uczciwy ranking , na bota się nie puści statku aby topił innych graczy :)

2. _Rizi_

_Rizi_ Czeladnik forum

W sumie czemu, nie to bardzo dobry pomysł

3. -mumifix-

-mumifix- Okazjonalny autor

Pomysł dobry ale pomyśl o kajakach. Jak one mają utopić te pływające "czołgi" które mają ponad 800k hp ? A bijąc PE z admiralskich łatwo znaleźć sie w top 10000 i zarobić przynajmniej 1 monetę.

4. -RafiJestem-

-RafiJestem- Aktywny autor

Dalej obowiazywalby podział , kajaki by np były w przedziale do 50 tys pkt bitwy tam już dużo mniej koksow :)

5. .PABLO.VIII

.PABLO.VIII Okazjonalny autor

Na top 10000 też by spokojnie dały rade, wg mnie bardzo dobry pomysł. Albo chociaż przywrócenie miesięcznego rankingu PB graczy ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.