Liga... ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ProdigY****, 16 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ProdigY****

ProdigY**** Forumowy żółtodziób

Jestem w lidze Meduzy i nie widzę armatek Voodoo do wymiany za monety, nastąpiły jakieś zmiany?

2. .KontoBezNicku.

.KontoBezNicku. Młodszy ekspert

od ligi barakudy są dopiero

3. ProdigY****

ProdigY**** Forumowy żółtodziób

dopiero od barakudy? zawsze tak było?

4. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

od pczoczatku jak weszly ligi voodu byly tylko w lidze barakudy potem doszla liga manty i tez tam sa

5. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

Dokładnie a jakie sakwy są w lidze konika morskiego ile sztuk? pytam żeby bnie zakładać kolejnego tematu

6. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Tutaj >>klik<< znajdziesz wszystkie nagrody poszczególnych lig oraz wykaz przedmiotów, które możesz w nich kupić za monety.

7. Errew

Errew Hrabia forum

a to jakis blad z liga ze nie majac 500mln pe mozna wejsc do manty ?? bo niewiem czy zglaszac i mowic na czym polega :D

8. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

jakis blad gdzies juz o tym pisalem

9. Errew

Errew Hrabia forum

a i jak grochem o sciane :) hehe liga liga ale dlaczego jest przymus ? a jak ktos by niechcial byc w lidze a jest na sile wrzucony od poczatku gry do meduzy ?

10. SCM_Spacja

Najlepiej zgłosić błąd do PT i dokładnie opisać na czym polega :)

11. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

A dlaczego jak w tym miesiącu spełniałem wszystkie wymogi by wejść do ligi wyżej, nadal jestem w tej samej??

12. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

masz zielona strzałkę?jeśłi tak to w bezpiecznym mozesz awansować

13. SCM_Spacja

Sezon skończył się 15 stycznia, jeśli w obecnym spełnisz wymogi, to sam musisz kliknąć awans, system tego za Ciebie nie zrobi :)

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  14. -KAROL-

-KAROL- Aktywny autor

Pytanko , aby nie tworzyć tematu kolejnego czy będąc np w lidze manty mam możliwość zakupu np admiralskich czy 60. Wiem , że kiedyś taka możliwość była , ale tylko po resecie lig gdy nawet 1 pkt się nie nabiło jeszcze.

15. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

Zgadza się kiedyś była taka możliwość. Zresztą nie tylko w mancie ale w każdej z lig spadało się do niższej. Niestety teraz chyba nie ma takiej możliwości - musiałby się wypowiedzieć jakiś MOD. ;-)
    Od czego jest zależne , że kiedyś się spadało zaraz po restarcie, a teraz nie zauważyłem żeby miała miejsce taka sytuacja. Po nabiciu kilku pkt. wracało się do ligi z której nastąpił spadek.:cool:
    Możliwe, że ewentualny spadek jest uzależniony od ilości zgromadzonych PE w danym sezonie.:rolleyes:

Ostatnie edytowanie: 16 stycznia 2017
  16. -KAROL-

-KAROL- Aktywny autor

Moim zdaniem w wyższej lidze powinny być dodawane nagrody a nie zastępowane. Przykładowo w mancie powinno być wszystko.

17. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

Może masz rację ale to nie my o tym decydujemy.:cool:

18. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Brak aktywności w temacie.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.