Liga

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ..PolishTerrorist.., 15 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

Wracam po dłuższej przerwie do gry. Udało mi się osiągnąć 9 miejsce miejsce lidze barakudy mojego serwera a dostałem za nią tylko 4 monety
    A więc brane pod uwagę były wszystkie serwery mam rozumieć??.
    I tu nasuwa mi się pytanie czemu nie pozostało to tak jak kiedyś było ? System ligowy tylko dla jednego serwera? . Żeby teraz coś osiągnąc z ligi to chyba cały rok będę musiał cisnac w pe aby zdobyć chociaż z 10 armatek vodo albo carska salwe :/;/

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Nagrody z ligi liczone są za ranking całościowy wszystkich serverów.

3. ..PolishTerrorist..

Dlaczego to tak zepsuli? . Jak ja mam teraz rywalizować z osobami z innych serwerów co klepia w miesiąc ponad miliard pe ?

4. Drake

Drake Czeladnik forum

Każdy ryzwalizuje, szanse są po równe a ilość PE jaką osiągniesz to już indywidualoność, po co to marudzenie ?

5. ..PolishTerrorist..

Marudzenie . Ja nie narudze tylko wyrażam swoją opinię. Widze ze po połączeniu serwerów każdy serwer ma oddzielnego bokora, to dlaczego i ligi nie mogli by tak zrobić. Była by to większa możliwiosc dola takich kajaczkow Jak ja na ciut szybsze rozwinięcie statku

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Dokładnie jest tak
    Od dawna ligi są połączone z wszystkimi serverami, jeśli masz jakiś nowy pomysł na to, zapraszam do tego działu, gdzie możesz napisać swoje nowe propozycje co do gry >> Pomysły & Sugestie <<.

7. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

Polishterror , bardzo dobre rozwiązanie było i jest Liga na wszystkie servery sf , kiedys było własnie na naszym serwerze i była zadyma .. za duzo wszystkiego na kazdym serwerze , a teraz jest na wszystkich , aby zobyć miejsce do top 10 w wszystkich serwerach to musisz się spiąć ale nawet miejsce do top 100 w głównym to nie lada wzywanie .. moje zdanie to jest takie - gienialne rozwiazanie :D

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedź udzielona. Zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.