LIGA

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika »†SHARK†«™, 6 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

ZGADZASZ SIĘ Z POMYSŁEM ?

Ankieta zamknięta 6 października 2024.
  1. TAK

10 głos(ów)
    66,7%
  2. NIE

5 głos(ów)
    33,3%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. »†SHARK†«™

»†SHARK†«™ Młodszy ekspert

Zawsze odnoszę się do tego , że to jest seafight czyli bitwa morska i zawsze powinna być promowana walka , pomysłem jest zastąpienie punktów elitarnych w lidze punktami bitwy zdobywanymi w danym miesiącu , bota z którymi od lat włodarze gry nic nie robią nie puści się na zatapianie innych graczy więc liga będzie dużo bardziej uczciwa , wiązało by się to również z dodaniem nowych rang punktów bitwy (drugi pomysł) aby gracze już posiadający najwyższą rangę również mogli brać udział , a nawet jak nie nowe rangi to mechanizm umożliwiający im branie udziału :)

pozdrawiam ZRYTE :)

Ostatnie edytowanie: 6 sierpnia 2019
  2. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Bardzo podoba mi sie pomysl zastapienia PE punktami bitwy w lidze i pomysl taki byl juz przekazywany wyzej.
    Jestem ciekawa wyniku ankiety - jak odniosa sie inni do tego pomyslu.

3. marek***[WZ]

marek***[WZ] Okazjonalny autor

Pomysl fajny, tylko im masz wiecej pb tym mniej ich za wiekszosc dostajesz, wiec ten problem musialby byc jakos rozwiazany

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.