Liga

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kpt.Desperado, 24 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

Jaki czas musi minąć żeby można było awansować do kolejnej wyższej ligi, nadmienie że raz już w tym miesiącu zmieniałem ligę , i teraz też teoretycznie mam ,,zielone światło '':) ( wystarczającą ilość PE - strzałka w górę )
    A jednak mimo to nie mogę zmienić, w zakładce awans nie podświetla się na zielono:confused:

2. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Zacytuję Ci treść z FAQ o lidze :
    Po prostemu, musisz mieć odpowiednią ilość punktów elitarnych tak jak tutaj:
    i podczas danego sezonu ligowego zdobyć min 1mln pkt elitarnych (patrz cytat wyżej), wtedy zaświeci się zielona strzałka do przejścia do wyższej ligi. Tylko pamiętaj przechodząc do innej ligi tracisz zebrane monety, więc wydaj je wcześniej ;)

3. ##TERMINATOR##1975

##TERMINATOR##1975 Młodszy ekspert

nie prawda, w zależności do ligi jest wymagana wieksza ilosc pe do strzałki

4. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Napisane jest minimum 1 mln pe, ale jest też zapis ze trzeba znaleźć się w czołówce w obecnej lidze i wychodzi na to, że trzeba więcej wybić pkt elitarnych.

5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Kiedy dokładnie zmieniłeś ligę ?

6. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

zmieniłem 17 lub 18 , ale to już nie ważne , można zamknąć:p

7. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Po 7 dniach możesz kolejny raz zmienić ligę:p

Zatem zamykam:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.