Limit botów na mapie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wampir_Equinox, 14 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wampir_Equinox

Wampir_Equinox Okazjonalny autor

Czy jest może jakiś odgórny limit botów na mapie ?? Pytam się, ponieważ już 2 raz zauważyłem ogromną ilość botów "Krwawy Wojownik" pływających po jednej mapie w jednej chwili.

Wszedłem (przed chwilą) na mapę 6/1 i widzę pływające po mapie jakieś 60 szt botów tego typu. Jakiś czas temu widziałem na mapie 7/1 (chyba) około 50 botów pływających w jednej chwili - ludzie biją "pazury" (które pewnie po pewnym czasie "tworzą wojowników") ale samych wojowników już nie (może od czasu do czasu jakiś zejdzie) ale większość "czeka" na poranny restart serwera. Pewnie ta sytuacja nie jest jedynie sporadyczna a dosyć częsta jak mniemam)

2. Nie ma chyba limitu tych NPC na jednej mapie tak samo jak w przypadku admirałów - może pływać kilka / kilkadziesiąt na jednej mapie.

3. Wampir_Equinox

Wampir_Equinox Okazjonalny autor

To trochę lipnie bo tak nie raz nie dwa widzę po kilkadziesiąt botów pływających w jednej chwili po 1 mapie. I większość tak "czeka" na restart który usunie je z mapy lecz tylko na chwilę. Bo kolejnego dnia (lub któregoś z kolejnych) sytuacja będzie się powtarzać bez końca (chyba że wymyśli się jakiś sposób który "pokaże" że warto bić te boty). No skoro tyle botów naraz pływa to musi być znak, że nie opłaca się ich bić. Że ludzi interesują tylko "pazury" które dają kasę a na "wojowników" machają ręką bo tylko 1000 pereł dają.

Poza tym taka ilość w jakiś sposób może też negatywnie na mapę np lagując ją - nie są to w końcu boty które widać tylko dzięki temu, że są w zasięgu własnej widoczności (widać je niezależnie od tego jak daleko się od nich stoi)

Ostatnie edytowanie: 6 maja 2018
  4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedź została udzielona. Zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.