Lista posiadanych desingow

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Errew, 30 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

wprowadzic kafle z desingami

1. tak

13 głos(ów)
    65,0%
  2. nie

5 głos(ów)
    25,0%
  3. a co to

2 głos(ów)
    10,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Errew

Errew Hrabia forum

proponuje wprowadzic z powrotem liste posiadanych desingow oraz tych ktorych sie jeszcze niema tak jak to bylo kiedys w stoczni chyba posiadane byly by podswietlone nie posiadane na szaro oczywiscie takie kafelki jak kiedys juz bez kamieni ktore sie ma zalozone ewentualnie z informacja jakie oryginalnie sa dostepne w skorce bo przegladanie na mapie moza jest uciazliwe niekiedy a takie ladne kafle pieknie by sie prezentowaly i nie trzeba by bylo sie logowac na mape morza. Dzisiaj trzeba szukac czy sie dany desing posiada czy tez nie :/
    pozdrawiam

Cezary.1992 lubi to.
  2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

bardzo dobry pomysl na morzu dobrze sie wybiera te ktore mamy juz zapamietane kilka szt ulubionych a reszta to masakra
    w znajdywaniu

3. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Opcje podświetlona i niepodswietlona tyczyly się lvl designów nie wszystkich jakie są w grze. Przywrócenie tej opcji na stronę główną nie jest możliwe ze względu na plan BP przeniesienia większości opcji na mapę morza.

4. Errew

Errew Hrabia forum

mozna mniejsze kafle wprowadzic i podswietlecze czy tez nie bedzie tak jak to jest na czarnym rynku i coming soon :D nie mam zamiaru zawsze wchodzic do bezpiecznego portu zeby poogladac sobie moja kolekcje zdobytych desingow

5. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Nie musisz wchodzić do portu aby oglądać designy:D

6. Errew

Errew Hrabia forum

moze ciebie tak nie topia jak mnie. ja nieraz nawet nie zdarze armatek zmienic bo blokuje a co dopiero poszukac desingu czy go mam czy tez nie :D

7. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

w tej grze jest multum designow i dobrze ale zeby je przejrzec z mapy morza trzeba poswiecic duzo czasu ktorego czasem niemamy topy trzeba cos bic pergi boty i inne a ze strony gry czasem mozna by bylo to zerknac a kafelki jak to bylo kiedys wiecej bys widzial i szybciej znalazl moze warto zrobic krok w tyl mysle ze nikomu by to nie zaszkodzilo gdyby byly statki i na stronie i na mapie morza

8. Errew

Errew Hrabia forum

napewno znajdzie sie wiecej graczy ktorym pomysl ten przypdnie do gustu

9. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Jak ktos lubi ogladać kolekcje to może i nie jest zły pomysł ;)
    Ale praktycznego zastosowania nie widze :cool:
    Designy z kamieniami to ja mam 2 ;) wrzucone do ulubionych znajduje bez najmniejszego problemu;)
    Może i są gracze ktorzy mają wiecej ale chyba nie aż tyle żeby sie w nich gubić ;)

Ozone lubi to.
  10. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Pomysł muszę przyznać ciekawy, ale jak wiadomo gra dąży do tego, że w przyszłości będzie sama mapa morza, więc zamiast dodawać kolejną zakładkę do stoczni, proponuję w porcie dodać NPC, u którego można by było obejrzeć designy już posiadane, oraz te, które są jeszcze do zdobycia. Patrząc na to w jaki sposób odnowili Kocioł z Aruby, a w szczególności przyglądając się pergaminom i możliwym nagrodom za nie, proponuję by po kliknięciu danego designu wyświetlały się: data zdobycia, event, screeny, i co informatykom przyjdzie do głowy byle było to w miarę przejrzyste, a każdego zadowoliło, pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.