Lodowa Pieczara Hildisviniego

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Patrykhg12, 21 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

Witam u mojego kolegi na koncie jest jakiś problem ze świnia :) nawet to sprawdzałem i tak u niego niby świnia jest ale jak dochodzi do skakania świnia zaczyna wariować mnożyć się znikać ze nie widać jak skacze.. czasami ich nawet na mapie po 2 ze po ponownym skakaniu jedna znika nie ma potem czasami znowu jest :) juz opisuje jak to wygląda :)

wchodzimy na mapę świnia siedzi na środku
    strzelamy dochodzi do skakania
    skoczyła na zielone strzelamy w bjorkgolda czekając na 2 skoki
    skacze na zielone i nagle znika nigdzie nie wyskakuje przez moment jej nie ma nagle wraca na środek i już mamy dwie świnie na mapie :D tą co jest na zielonym również możemy zaznaczyć ale nie da się w nią strzelać
    mówimy sobie jakiś bug :) no nic strzelamy w zielonego i na chybił trafił w niebieskie no nic świnia zaczyna skakać a my nie wiemy czy trafiliśmy znika i nagle znowu jest na środku nic sie nie wydarzyło ale wiemy ze w zielone musimy bo widzieliśmy na początku :)
    jest świnia skacze na zielone po chwili wraca na środek ale co widzimy ?
    juz mamy jedna świnie :) mówimy sobie oo pewnie po bugu ale to tylko tak się wydaje :p
    świnia odnowa zaczyna skakać pierw zielone normalnie skoczyła jest ok :)
    wiec strzelamy w zielone... jest to dobry strzał świnia znika ale co sie dzieje ? nie widać jak skacze na zielone tylko od razu na czarowne skoczyła.. mówimy sobie pewnie zielone i czerwone.. wiec zaczynamy od początku.. zielone i strzelamy do czarownego jest dobrze świnia znowu skacze ale tak skacze.. zielonego nie skoczyła skoczyła czerwone i żółte czyli w końcu po 5min doszliśmy jak świnia skoczyła nam pierwsze 3 razy :) tak ze kolega z bractwa ma jakiś błąd ze świnią nie wiem jak inni bo u mnie chodzi dobrze sam mu nie wierzyłem myślałem ze cos kreci ale nie sam sprawdziłem i faktycznie u niego nie widać jak świnia skacze raz widać raz nie raz jest kilka świń na mapie raz jedna :)

i dodam ze swinia do niego dopiero strzela jak odda salwę :) jak nie strzela to ona tez nie :p

Ostatnie edytowanie: 21 sierpnia 2016
  2. ADMIRAL[®™®]

ADMIRAL[®™®] Okazjonalny autor

O ja sie dolanczam, mam ten sam problem tylko, że np. po 7 wejściu na mape jest ok. Ale ile herbów w plecy jestem :/

3. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Event już się zakończył.
    Zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.