Logowanie automatyczne przez FB

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Dejv92, 16 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dejv92

Dejv92 Czeladnik forum

Są jakieś szanse że przez weekend tam coś zrobią z tym kontem czy mają wolne?

2. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

A napisałeś na FB do pomocy, bo jeżeli tam leży problem to tam spróbuj.

3. Dejv92

Dejv92 Czeladnik forum

Napisałem tam zgłoszenie o błędzie, opisałem problem i zero odpowiedzi. Użyłem opcji która jest w ust fb zgłoś błąd.

4. Dejv92

Dejv92 Czeladnik forum

Swoją drogą czuję spore rozczarowanie tą grą. Powróciłem tydzień temu po kilkuletniej przerwie.. Wpakowałem znowu deko hajsu, nawet za czasów modliszki moderowałem tutaj i teraz zaczynam żałować że uruchomiłem tą grę znowu.. Pakiety lecą.. Przepada jedna z lepszych okazji na rozwój statku.. A do gry nie można wejść przez jakiś zakichany błąd ni to fb wina ni bp..

5. Dejv92

Dejv92 Czeladnik forum

Czy pt pracuje w weekend? Jest szansa na jakąś reakcje z ich strony w weekend?

6. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Naprawa błędu nie zależy od pomocy technicznej tylko od firmy BigPoint, która w weekendy nie pracuje.

7. Dejv92

Dejv92 Czeladnik forum

Czyli cały event w d.. :)

8. Czarna-Mamba

Czarna-Mamba Czeladnik forum

Mi przez FB też przestało wchodzić logowanie. Dobrze ,ze pamiętam stary login , choć milo go nie wspominam bo Seafight zajumało mi super statki .

9. Czarna-Mamba

Dlaczego w "Bezpiecznym porcie" mój statek umiera? ??? Co tu się odwala? Niecałe 16 godzin i już PŻ prawie na zero !!!! To jaki to bezpieczny port ? !!!!!!

10. wadaaa.74

wadaaa.74 Okazjonalny autor

Dzisiaj dobyly sie 2 restarty i tego nie naprawily tak wiec czekamy.
    Jest gorzej niz bylo przed restrartem.

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2020
  11. AgaAga72

AgaAga72 Czeladnik forum

co sie dzieje ? od kilku dni jest problem z logowaniem do gry cały czas cos nie działa

12. MrZipert

MrZipert Czeladnik forum

Już po weekendzie a problem nadal jest. Dwa restarty i jest jeszcze gorzej.

13. Dejv92

Dejv92 Czeladnik forum

Temat odbiegł od mojej sprawy. Ale żeby nie było to Pomoc Techniczna milczy w mojej sprawie :) najlepsze ze wysyłając zgłoszenie otrzymałem odpowiedź i niechcący usunąłem meila z ich odpowiedzią . Teraz wysyłając zapytanie co w mojej sprawie zrobili z podanym numerem ticketu, dostaje odp. która mnie zbywa poprostu i każą czekać i pisać tylko w wyznaczonym Tickecie pomimo tego że tłumaczę iż niemam tego meila. Nie spieszy im się wcale. Co z tego że lecą mi kadłuby lufy łaski pokłady premium itd. Przecież dopiero od czwartku mam problem po ich restarcie. Event mija i za przeproszeniem mają mnie w d....e :) dziękuję kochany BP

14. Czarna-Mamba

Nadal problem istnieje !!!

15. SiwyLiss

SiwyLiss Forumowy żółtodziób

Jeśli o mnie chodzi sprawa nareszcie ruszyła i jest w toku. Chce podziękować BA PP, dobry z ciebie człowiek :)

16. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Temat nieaktywny - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.