Logowanie do gry

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika wadaaa.74, 19 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AgaAga72

AgaAga72 Czeladnik forum

Chyba zaczne załowac ze wróciłam do gry po paru latach przerwy.Co event to problemy widze ze nic sie nie zmieniło pod tym wzgledem.Znowu na morze nie idzie wejsc.

2. AgaAga72

AgaAga72 Czeladnik forum

Migracja na nowe serwery jakos nie wypaliła ehh szkoda słów

3. AgaAga72

AgaAga72 Czeladnik forum

dwa restarty i nic a nawet gorzej

4. wadaaa.74

wadaaa.74 Okazjonalny autor

Byl i 3 i jest lepiej ;)

5. Pijanywacek

Pijanywacek Forumowy żółtodziób

Bigpoint pojechal na wakacje, jak wroci to moze pogramy;)

6. SiwyLiss

SiwyLiss Forumowy żółtodziób

znowu pauza.. to już zaczyna irytować..

7. lukiwasz97

lukiwasz97 Czeladnik forum

do 46% ładowania i nic z tego . Jak ja nie lubię poniedziałków :( Kiedy można się doczekać wejścia do gry ?

8. CM_Aqua

CM_Aqua Aktywny autor

Tak jak pan BA wyżej napisał - błąd został zgłoszony. Od siebie mogę dodać, że kilkukrotne odświeżenie mapy umożliwia wejście na mapę morza. Należy cierpliwie czekać na rozwiązanie problemu :D

9. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Bajki z mchu i paproci...

10. SiwyLiss

gra umiera taka prawda, eventy itd fajne, klimat fajny ale coś tak jak by bp nie zależało już aby się to utrzymało

11. SiwyLiss

Kolejny dzień i kolejne problemy z wejściem na mape morza.. Dodam że tylko na serwerze europejski global 7 są takie problemy bo na innych serwerach odrazu mapa się wczytuje

12. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Wreszcie probuja naprawic... o ile nie popsuja bardziej... mam nadzieje ze te szpece robia to na trzezwo..

Trzy dni w plecy...

13. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Temat nieaktywny - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.