logowanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bartek12341, 21 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Dlaczego jak się chcę na mapę morza zalogować to dojdzie do 21% init viev manager czy jakoś tak i na czerwono wyskakuje LOST CONECTION!
    Od razu sorki MOD za tak dużą czcionkę. Proszę o jak najszybszą pomoc z góry dzięki.

2. ^^lowka7^^[WMF]

^^lowka7^^[WMF] Forumowy żółtodziób

Ja ma to samo. I jak tu grać??

3. bartek12341

Fajnie by było jak by restart puścili hehe :)

...pirat13... lubi to.
  4. ...pirat13...

...pirat13... Koneser forum

to wlasnie jak restarty sa tak jest

bartek12341 i SMOD_Leonardo lubią to.
  5. Tak, dokładnie. Taki komunikat jest spowodowany restartem serwera. Dzisiaj także się odbył.

Niestety "normalnie" czasem przy logowaniu też się tak zdarza. :confused:

bartek12341 i ...pirat13... lubią to.
  6. bartek12341

A i jeszcze mam pytanie co zrobić z tym komunikatem po topce bo to mi wyskakuje jak kliknę na przycisk"Napraw" to wyskakuje takie coś"Serwer gry niedostępny".

7. ßãƦõƞ

ßãƦõƞ Forumowy żółtodziób

witam , od wczorajszego wieczora nie mogę się zalogować na mapę morza, logaut kończy się na 21% .Co zrobić ? pomocy - ja chcę grać !!!!!!

8. Ṩȁɲçɧḛʑ

Ṩȁɲçɧḛʑ Czeladnik forum

mam ten sam problem -może powini zrobić jakiś restart

9. bartek12341

Może kiedyś BP to naprawi. Ale restart chyba niewiele da.

10. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

mam to samo ale tylko na chromie na firefoxe mapa wchodzi

11. bartek12341

A mi na obu nie chce dopiero udaje mi się wtedy jak zaloguje się na inne konto i potem na to główne to wchodzi mapa.

12. *PITER2979*

no i chyba zawczesnie sie pochwalilem bo na firefoxe po topce przez godz nie idzie wejsc na mape odswiezanie mapy rowna sie wylacz kmpa i idz na spacer masakra co te bp zrobilo z ta gra

13. "Jeśli chodzi o problem z logowaniem, należy odczekać kilka minut przed powrotem do logowania na mapę morza. Jeśli zostaniesz zatopiony, zamknij mapę morza całkowicie, a następnie spróbuj otworzyć ją ponownie, nie klikając, w napraw swój statek automatycznie - może wymagać to kilku prób zanim zadziała."

14. *PITER2979*

a ile to mozna czekac gdybym nie mial premki rabatu i podwajacza to bym wylaczyl kompa i nic nie pisal kase wiedza jak brac za pakiety a bledow nie potrafia naprawic i jak tu wykorzystac aktywne pakiety

bartek12341 i SMOD_Leonardo lubią to.
  15. W dużym stopniu masz rację. :)

16. bartek12341

A teraz sprawdziłem teraz na Explorerze i wgl mapa nie chce mi wejść i czarny ekran sie pojawia i po jakimś czasie wtyke mi wywala :(

17. W trakcie logowania na mape morza jak widzisz już 20% wciśnij F5 powinno pomóc

18. NieZnacieMnie

NieZnacieMnie Czeladnik forum

Nic nie pomaga nawet za aktualizowanie Adobe do najnowszej wersji i czyszczenie przeglądarek

19. Błąd od rana został zgłoszony i czekać tylko na poprawę nic więcej nie mogę zrobić

20. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Nie mogę grac co wejdę na mapę morza by robić misje to wylogowuje mnie już pól godz.

Ostatnie edytowanie: 22 marca 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.