Lost Connection no.2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ЈΔ®ΖĄßεК!, 8 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ЈΔ®ΖĄßεК!

ЈΔ®ΖĄßεК! Forumowy żółtodziób

Od bez mała dwóch dni przez ten sam problem co w temacie z wczoraj z godziny 15-nastej nie mogę wejść w mapę morza. Problem pojawia się przy 42% ładowania mapy ,następnie pojawia się ten oto komunikat użyty w temacie.

Odpowiedzi co z tym począć nie było we wspomnianym wcześniej temacie ,więc założyłem kolejny .

Jakieś podpowiedzi co z tym zrobić?

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną,ciasteczka w przeglądarce.

3. StefanSenegal

StefanSenegal Okazjonalny autor

i znowu jest 42%
    już kiedyś było słynne
    ole ole
    ole ola
    a na seafight
    jest 42%
    już ta przyśpiewka nie śmieszy
    tylko martwi skoro tak często sytuacja ma miejsce.

4. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

Ten event rok temu działał niech technicy cofną swoje umiejętności o rok i będzie o. k. nie ulepszajcie tego co dobre bo jak zwykle popsujecie.

5. smeti

smeti Czeladnik forum

dołącze się pod temat. MOD_Tesla czyszczenie pamięci nic nie daje , to nie jest problem z naszymi komputerami.

6. *S*P*I*R*Y*T*U*SS*

*S*P*I*R*Y*T*U*SS* Okazjonalny autor

To jest żenada co stało się z tą grą,dlaczego na innych grach BP nie ma tylu problemów co tutaj.Ludzie pakują ogromne ilości złotówek,a pograć nie można.Niech pseudo informatycy w końcu usiądą raz a porządnie przy tej grze i naprawią te błędy,bo to już przechodzi ludzkie granice.

7. StefanSenegal

StefanSenegal Okazjonalny autor

Gram w seafight już ładnych parę wiosen, trochę przyjemności dała mi ta gra ;)
    Niestety ilości wyrwanych włosów z głowy z powodu nerwów i błędów w tej grze już się nie da policzyć ;)cóż pozostaje stwierdzić fakt, że mamy 2 wyjścia: albo się denerwujemy dalej i jeśli ktoś ma jeszcze jakieś włosy wyrywa je dalej - niestety ja już mam ostatnie, które można policzyć na palcach jednej ręki - a emerytura daleko..
    albo 2 wyjście to zmienić grę..
    decyzja jest Wasza;)

8. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

Modzi potrafią pisać tylko o czyszczeniu komputera, a może któryś wzniesie się na wyżyny inteligencji i dowie się ile czasu gra będzie nie dostępna. będzie odpowiedź ?

9. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Gra już działa normalnie.
    Zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.