Lost Connection!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika RosgadO, 3 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RosgadO

RosgadO Czeladnik forum

Czy tylko ja mam taki problem przy logowaniu sie do mapy morza?? Po wcisnieciu f5 ??

Ciasteczka i pamiec wyczyszczone a nie mozna sie polaczyc.....

2. PISTON

PISTON Okazjonalny autor

Zrobcie cos z tym za kazdym razem jak przeskakuje mape musze wciskac f5 bije gargulca zbiłem do połowy dostałem topke musiałem dac f5 i 25 min czekac bo restart na przeskoki nie idzie walczyc

3. -Zagłada-

-Zagłada- Czeladnik forum

rest bedzie :) moza dlatego

SMOD_Mróz lubi to.
  4. RosgadO

RosgadO Czeladnik forum

No to swietnie jak restart a kto mi odda 4 raveny kulki i moj czas ?? Ubilem je i lecialem oddac misje.....

5. hejewela

hejewela Forumowy żółtodziób

Nie tylko Ty, ja też ten, tego.. lost connection... i to podczas bicia reventa, wrrr!

6. Nie pierwsza taka sytuacja ..i pewnie nie ostatnia..nie ma co liczyć na rekompensaty taka specyfika tej gry; /

7. RosgadO

RosgadO Czeladnik forum

Jawnie to B robi nas w bambuko ... nie kazdy ma na tyle czasu zeby caly dzien siedziec i robic sobie misje... czlowiek wejdze chce zrobic i tu takie cyrki.

8. Powodem był restart.
    Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.