Lost Connetion

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PoLaCzEK, 31 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PoLaCzEK

PoLaCzEK Czeladnik forum

Witam mam taki otóż problem przy zalogowaniu na mapę przy 24% wyskakuje lost connection. Ciasteczka i pamięć podręczną usunąłem i nadal występuje ten komunikat.Dodam iż pojawia się tak od +\- 10h.Proszę o pomoc

2. ja nie gram w to z dobry miesiac bo mi niedziałaa mapa wiec i tak masz dobrze;P

3. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

a czy próbowaliście zmienić przeglądarkę? i na jakim serwerze występują te problemy?

4. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Tematow tego typu jest pelno, odpal inna przegladarke i z glowy. Moze lubisz obecna, ale jak bedziesz z nia kombinowal to zasmiecisz sobie system i komp bedzie tylko wolniej pracowal , a problem zostanie. Przesiadz sie na inna przegladarke :p

5. PoLaCzEK

PoLaCzEK Czeladnik forum

Gram tylko i wyłącznie na firefoxie. Już działa.Można zamknąć

6. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Też miałem taki problem , czy przypadkiem jak klikniesz prawym --> ustawienia --> magazyn lokalny --> i tam masz pasek do zajmowania miejsca na kompie , to nie masz ustawione na najmniej czyli brak , i w żaden sposób nie idzie tego zapisać ?:)

7. W takim razie zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.