Loteria !

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika †CHΞMPIOИ†®™[Widmo], 26 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. †CHΞMPIOИ†®™[Widmo]

†CHΞMPIOИ†®™[Widmo] Forumowy żółtodziób

Witam otóż wziąłem udział w konkursie na forum pt: ''Seafight Loteria'' ale mój post został usunięty przez któregoś z Modów (tak podejrzewam) i proszę o wyjaśnienie tej sprawy a mam dowód: w powiadomieniach na moim koncie na forum widnieje informacja że Gracz Czarujący_Aruśś napisał odpowiedź w temacie SeafightLotek - zgłoszenia. Jeszcze raz proszę o wyjaśnienie tej sprawy. Dziękuję.

2. LubięPlacki[EVO]

LubięPlacki[EVO] Okazjonalny autor

prawdopodobnie nie napisałeś jakieś rzeczy nazwy z mapy morza id serwer lub napisałeś liczbę za mało lub za dużo

3. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tu znajduje się uzasadnienie usunięcia Pana postu: link--> https://board-pl.seafight.com/threads/seafightlotek-pytania-dyskusje.8967/page-2

Na przyszłość przed zamieszczeniem Swojego zgłoszenia proszę dokładnie zapoznać się z regulaminem konkursu, pozdrawiam.

4. GALA2403

GALA2403 Okazjonalny autor

a kiedy dopisza nagrode?

5. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

6. Emilpirat90

Emilpirat90 Młodszy ekspert

A jak długo czeka się na dopisanie nagrody?

7. MOD_Lisica

MOD_Lisica Guest

Ciężko to przewidzieć,ale przy tylu wygranych może to trochę potrwać .Cierpliwości ;)

8. Myślę, że wszystko w tej kwestii wyjaśnione. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.