Blad LVL elity.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ♂βДΜ_฿∆М♂, 30 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ♂βДΜ_฿∆М♂

♂βДΜ_฿∆М♂ Forumowy żółtodziób

Brak elity po osiągnięciu progu PE.

2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Witam :)
    Proszę, napisz coś więcej. Ile punktów elitarnych zdobyłeś? Ile masz ich całościowo? Co oznacza "brak elity"- nie otrzymałeś designu? Czy w zakładce kajuta wciąż błędnie wyświetla się poprzedni poziom?

3. ♂βДΜ_฿∆М♂

♂βДΜ_฿∆М♂ Forumowy żółtodziób

Witam. W zakładce kajuta mam coś takiego:
    Punkty elitarne 27
    228'046'359 / 9'223'372'036'854'775'808.
    Czyli elitka niby wbita a nie ma jej w zakładce zmiany designu. Po prostu mam wszystkie poziomy elitek oprócz 27. Z góry dzięki za pomoc.

4. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Zgłosiłam błąd, jak coś będzie wiadomo to damy znać :)

5. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Smaruj ticketa do supportu.

6. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

To jednak nie błąd.
    W nowym Systemie Ligowym jest inny sposób zdobywania designów elitarnych.
    Nadal czekamy na FAQ, jednak wiemy że brak designu po wybiciu poziomu wg. starych zasad nie jest błędem.

7. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

ulala a odpowiedz mi czy gdybym uzbieral pe na 15 elitea gdybym statku nie dostal to czy dostalbym wiecej hp,pv i ten 1% wieksza salwe tak jak jest w tych przedzialach lvlowych elit ?

8. Errew

Errew Hrabia forum

to co teraz nie wbijac elity bo sie nic nie otrzyma a jak cos znowu zmienia to te nie przyznane designy przepadna ?

9. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Poczekajmy na FAQ, być może będą w nim gotowe odpowiedzi na Wasze pytania. :)

10. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Gdzie to Faq jezu ile mozna czekać wbiłem elite i ani 1% do salwy nie dało ani nic i nie wiadomo jak zdobyć ten desing elity boshe

Shokaku lubi to.
  11. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Oto jest Twoja odpowiedź

12. *Bogdan*

*Bogdan* Młodszy ekspert

Nowe Statki elitarne będziecie odbierać na Specjalnym czarnym rynku (Rynek ligowy ) :p

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 2 lipca 2015
  13. Errew

Errew Hrabia forum

ale za darmo czy beda cos kosztowac ?

14. tomglod1

tomglod1 Forumowy żółtodziób

Mam to samo .
    Po wbiciu wymaganej ilości punktów elitarnych nie pojawił się dressing. Co się dzieje ? czy już coś wiadomo ?

15. dorka

dorka Okazjonalny autor

nic bp zafundowało nam zbieranie pe od nowa a te co nabiłeś możesz spuścić do ubikacji ja tak mam z 27 elitą musze pe zbierać od nowa mam powoli gdzieś tą gre i ich nowości

16. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Nigdzie nie było powiedziane, ze na ten design musisz ponownie zbierać PE, tylko ze odbierzesz go w inny sposób.

Zapoznaj się z tym wątkiem, na szczegóły jeszcze czekamy:
    https://board-pl.seafight.com/threads/system-ligowy-dyskusje.55699/

17. dorka

dorka Okazjonalny autor

238,729,360 / 9,223,372,036,854,775,808ja mam to samo i co nawed opisac nie umieją a 27 brak to jest chore jak mam wbijac odnowa pe to niech se wsadzą tą gre

18. dorka

dorka Okazjonalny autor

zdrać tajemnice w jaki sposób bo mnie już jasna aniela zalewa

19. Spokojnie..system ligowy i to c z nim powiazane jest w miare nowe/swieze wiec trzeba troszke uzbroic sie w cierpliwosc az wszystko zostanie dopracowane tak na jaki byl cel tego

20. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Nie będziesz wbijać od nowa, to co wyświetla się w profilu jest skutkiem tego, że nie mamy już leveli, a ligi. Naprawdę chciałaby móc ze szczegółami odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale sama tych szczegółów jeszcze nie znam.

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.